ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Τοπικές νεφώσεις και σταδιακή βελτίωση του καιρού από σήμερα

Nεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες στην Αττική με πιθανότητα ασθενών βροχών στα βόρεια και ανατολικά. Από το απόγευμα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα και στη Θεσσαλονίκη.

Στα ανατολικά και νότια αναμένονται σήμερα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι βοριάδες θα σημειώσουν μικρή εξασθένηση, όμως θα πνέουν στα ανατολικά 6 με 8 και μέχρι το μεσημέρι στο Αιγαίο έως 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές στα δυτικά και τα βόρεια. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.

Σε Μακεδονία και Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Στα δυτικά οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ, ενώ μέχρι το μεσημέρι στο Θρακικό έως 9 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στα νησιά Ιονίου, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί με 6 και πρόσκαιρα τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία σήμερα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών τις πρωινές ώρες θα έχουμε στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια. Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 θα πνέουν οι άνεμοι στα ανατολικά και νότια 6 με 8 και μέχρι το μεσημέρι τοπικά έως 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία 00 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες θα έχουμε σήμερα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες με πιθανότητα ασθενών βροχών. Στην Κρήτη θα υπάρξουν τοπικές βροχές και στα ορεινά παροδικές χιονοπτώσεις κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 και μέχρι το μεσημέρι στα δυτικά έως 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες νεφώσεις αυξημένες στα νότια, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα Δωδεκάνησα μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα νότια 5 με 7, στα βόρεια 7 με 8 και μέχρι το μεσημέρι έως 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Nεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες στην Αττική με πιθανότητα ασθενών βροχών στα βόρεια και ανατολικά. Από το απόγευμα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7, στα ανατολικά 7 με 8 και πρόσκαιρα μέχρι το μεσημέρι έως 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα στη Θεσσαλονίκη με τη θερμοκρασία να κινείται από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ