ΓΔ: 2101.57 1.78% Τζίρος: 338.32 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Αστυνομικός σε μοτοσικλέτα
Έλληνας αστυνομικός σε κίνηση με μοτοσυκλέτα σε αστική περιοχή.

Περιορίζονται οι άσκοπες μετακινήσεις μετά την αυστηροποίηση των ελέγχων

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας επιβλήθηκαν σήμερα μέσα σε 9 ώρες, πρόστιμα των 150 ευρώ σε 497 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις με την πλειονότητα αυτών να εντοπίζονται στην Αττική.

Μειωμένος εμφανίζεται ο αριθμός των βεβαιωμένων παραβάσεων για άσκοπη κυκλοφορία το τελευταίο 24ωρο σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς βεβαιώθηκαν συνολικά 497 παραβάσεις (από 556 που ήταν χθες) του μέτρου απαγόρευσης κυκλοφορίας για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ειδικότερα, οι παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις, για τις οποίες επιβλήθηκε πρόστιμο 150 ευρώ, σημειώθηκαν στις εξής περιοχές: 196 στην Αττική, 57 στα Ιόνια Νησιά, 40 στη Θεσσαλονίκη, 38 στη Δυτική Ελλάδα, 34 στην Πελοπόννησο, 28 στην Κρήτη, 22 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 19 στη Στερεά Ελλάδα, 18 στην Ηπειρο, 15 στη Θεσσαλία, 13 στην Κεντρική Μακεδονία, 8 στο Νότιο Αιγαίο, 6 στο Βόρειο Αιγαίο και 3 στη Δυτική Μακεδονία.

Σημειώνεται, ότι από την Δευτέρα 23 Μαρτίου, ημερομηνία έναρξης του μέτρου περιορισμού της κυκλοφορίας, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 7.103 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα πρόστιμα. Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ, οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 38χρονου για επεισόδιο με επιθετική συμπεριφορά σε ΤΕΠ

Στο Τμήμα Επειγόντων του Νοσοκομείου «Ο Άγιος Δημήτριος» στη Θεσσαλονίκη, 38χρονος προκάλεσε ένταση με επιθετική συμπεριφορά. Συνελήφθη μετά από επέμβαση της αστυνομίας και αντιμετωπίζει κατηγορίες για απειλή και εξύβριση.
Ρυμουλκό στο λιμάνι
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιχειρήσεις του Λιμενικού σε Ρόδο και Γαύδο με συλλήψεις και διακομιδές

Σειρά επιχειρήσεων πραγματοποίησε το Λιμενικό σε Ρόδο και Γαύδο, με σύλληψη 19χρονου για ναρκωτικά, εντοπισμό 38 αλλοδαπών και διακομιδές ασθενών από νησιά που χρειάζονταν άμεση νοσοκομειακή φροντίδα.
Άδωνις Γεωργιάδης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Η Αστυνομία ενημερώθηκε από τον «Ευαγγελισμό» για τον θάνατο

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» για τον θάνατο της 16χρονης, διευκρινίζοντας πως το ΕΚΑΒ δεν έχει τέτοια αρμοδιότητα.
Children
ΔΙΕΘΝΗ

Μαλαισία: Η αστυνομία διέσωσε 400 παιδιά που κακοποιούταν σε ιδρύματα

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, τα παιδιά κακοποιούνταν σεξουαλικά από τα πρόσωπα που είχαν αναλάβει τη φροντίδα τους και στη συνέχεια υποχρεώνονταν να κακοποιούν με τη σειρά τους άλλα παιδιά.