ΓΔ: 2259.73 -2.14% Τζίρος: 237.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:05
Κερί σε σκοτάδι
Φώτο: Shutterstock

«Έφυγε» από τη ζωή ο Χρήστος Βογιάννος δημιουργός της Provil

Την θλιβερή είδηση για το θάνατο του δημιουργού της Provil, Χρήστου Βογιάννου, ανακοίνωσε η εταιρεία. Ο εκλιπών δημιούργησε την Provil εκ του μηδενός και την εξέλιξε σε μια σύγχρονο και καινοτόμο επιχείρηση.

Έφυγε από τη ζωή o ιδρυτής και πρόεδρος της Provil, Χρήστος Βογιάννος. Ο εκλιπών δημιούργησε την Provil εκ του μηδενός και την εξέλιξε σε μια σύγχρονο και καινοτόμο επιχείρηση με αξιόλογη παρουσία και τις διεθνείς αγορές.

Η Provil με έδρα τη Θεσσαλονίκη και διαδρομή 30 ετών, δραστηριοποιείται στο χώρο τω τροφίμων παράγοντας βoηθητικές ύλες για τη βιομηχανία τροφίμων, τη μαζική εστίαση, το κρεοπωλείο αλλά και για τα νοικοκυριά.

Η ανακοίνωση της Provil

«Με θλίψη και οδύνη στην εταιρία Provil αποχαιρετάμε σήμερα τον ιδρυτή  και πρόεδρο μας Χρήστο Βογιάννου, ο οποίος δεν είναι πια μαζί μας μετά από γενναία μάχη.

Ο Χρήστος Βογιάννου είδε το όραμά του να γίνεται πράξη και δημιούργησε εκ του μηδενός μια σύγχρονη και δυνατή εταιρία η οποία παράγει, εξάγει, δίνει δουλειά σε δεκάδες ανθρώπους και οικογένειες και στηρίζει την οικονομία της χώρας μας.

Γεννήθηκε, το 1965 στον Γάζωρο Σερρών. Εργαζόταν από μικρός στην οικογενειακή επιχείρηση, σπούδασε τεχνολογία τροφίμων και διοίκηση επιχειρήσεων και ίδρυσε την Provil, το 1994, για να ακολουθήσει έκτοτε μια σταθερή πορεία ανάπτυξης. Άφησε ένα βαθύ, δημιουργικό και ανθρώπινο αποτύπωμα και απετέλεσε πηγή έμπνευσης για όλους μας.»

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Βέττας ομιλία
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το ΙΟΒΕ προειδοποιεί για ανάπτυξη, πληθωρισμό και ακριβή ενέργεια για μήνες

Η κρίση στη Μέση Ανατολή φέρνει άνοδο του πληθωρισμού λόγω ενεργειακής κρίσης, επιβαρύνοντας τα ελληνικά νοικοκυριά. Στο 1,8% υποβαθμίζει το ΙΟΒΕ την πρόβλεψη για τον ρυθμό ανάπτυξης.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Καλπαζουν οι τιμές σε τρόφιμα, καύσιμα εν όψει Πάσχα, συναγερμός στην κυβέρνηση

Εως και 20% ακριβότερο φέτος το πασχαλινό τραπέζι με τις τιμές τροφίμων και καυσίμων να καλπάζουν. Συναγερμός στην κυβέρνηση και εντατικοί έλεγχοι στην αγορά για αντιμετώπιση της ακρίβειας.