ΓΔ: 1469.25 0.37% Τζίρος: 78.31 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Στους 13 έφτασαν οι νεκροί από τον κορονοϊό στη χώρα μας

Άλλοι τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Ελλάδα από τον κορονοϊό. Πρόκειται για δύο άνδρες και μία γυναίκα. Και οι τρεις έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα.

Αυξάνεται η λίστα των ανθρώπων που φεύγουν από τη ζωή στη χώρα μας εξαιτίας του κορονοϊού.

Όπως έγινε γνωστό, τρεις ακόμα άνθρωποι πέθαναν κατά τη διάρκεια της νύχτας και το πρωί του Σαββάτου εξαιτίας του κορονοϊού.

Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, για έναν 84χρονο άνδρα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» της Αθήνας, μία 94χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Παμμακάριστος» της Αθήνας και έναν ακόμη άνδρα στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι και οι τρεις τους έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα.

Υπενθυμίζεται ότι χθες έχασαν τη ζωή τους άλλοι τέσσερις άνθρωποι στη χώρα μας, οι οποίοι έπασχαν από κορονοϊό.

Πρόκειται για μία γυναίκα 93 ετών, με σοβαρά προβλήματα υγείας η οποία νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, στο Ρίο. Ήταν κάτοικος Ηλείας και είχε επαφή με τους εκδρομείς που είχαν ταξιδέψει στους Αγίους Τόπους.

Ακόμα, έφυγε από τη ζωή ένας 76χρονος άνδρας ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία», ενώ πέθανε και ένας 80χρονος που νοσηλευόταν στην κλινική «Παμμακάριστος». 

Τέλος, το πρωί της Παρασκευής έφυγε από τη ζωής ένας 87χρονος από την Δαμασκηνιά Κοζάνης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μόσιαλος: Η επόμενη πανδημία θα είναι το πρόβλημα της μικροβιακής αντοχής

Όπως σημείωσε ο καθηγητής Πολιτικής Υγείας στο Brian Abel-Smith αυτό θα συμβεί λόγω της ανθεκτικότητας των μικροβίων αλλά και του γεγονότος ότι στην Ευρώπη «δεν έχουμε αρκετό οπλοστάσιο στα αντιβιοτικά».
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Καμπανάκι» από επιστήμονες για την έξαρση κοκκύτη στην Ελλάδα

Η Ελληνική Εταιρεία Λοιμώξεων απαντάει σε εννέα ερωτήσεις σχετικά με τον κοκκύτη καθώς τα κρούσματα το πρώτο πεντάμηνο του 2024 έχουν φτάσει σε ιστορικά υψηλά. Τί πρέπει να προσέχουν οι γονείς.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ιατρικός Σύλλογος ζητά ανάκληση προστίμων του ΕΟΠΥΥ σε γιατρούς

Τα πρόστιμα επιβλήθηκαν στους γιατρούς για την αναγραφή προτεινόμενου φαρμακευτικού σκευάσματος στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση. Οι προτάσεις του ΙΣΑ για την συνταγογράφηση των φαρμάκων.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

BEYOND 2024: Η συμβολή του AI στη βελτίωση του Υγειονομικού Συστήματος

«Οι πολίτες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στον ιατρικό τους φάκελο εύκολα, είτε μέσω του υπολογιστή τους είτε μέσω του κινητού τηλεφώνου τους και να παρέχουν πρόσβαση στα δεδομένα του ιατρικού τους φακέλου σε γιατρούς του ΕΣΥ» ανέφερε ο υφυπουργός Υγείας.