ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Αίθριος ο καιρός σήμερα με παροδικές κατά τόπους νεφώσεις και βροχές

Αρχικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες θα παρουσιαστούν σήμερα στην Αττική και από το μεσημέρι ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη.

Λίγες βροχές μικρής διάρκειας στα κεντρικά και τα νότια αναμένονται σήμερα ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά ως προς τις μέγιστες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα με λίγες παροδικές νεφώσεις σε Μακεδονία και Θράκη. Βορειοανατολικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά το πρωί έως 6 μποφόρ οι άνεμοι και από το μεσημέρι δυτικών διευθύνσεων 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από -03 (μείον 3) έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στο Ιόνιο παροδικές νεφώσεις μέχρι το μεσημέρι όπου είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές. Σε Ήπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και από το απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Από 01 έως 16 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και στην Ήπειρο κατά τόπους η μέγιστη 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σχεδόν αίθριος ο καιρός θα είναι σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο. Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά και τα νότια 7 θα πνέουν οι άνεμοι και πιθανόν πρόσκαιρα το πρωί έως 8 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι.  Από 2 έως 15 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές που το βράδυ θα περιοριστούν στην Κρήτη. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης.Από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 θα πνέουν οι άνεμοι και πιθανώς κατά τόπους το πρωί τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από νωρίς το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί 09 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες ασθενείς βροχές θα έχουμε σήμερα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και κατά τόπους το πρωί στα νότια τοπικά 8 μποφόρ. Από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αρχικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες θα παρουσιαστούν σήμερα στην Αττική και από το μεσημέρι ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 θα πνέουν οι άνεμοι και στα ανατολικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Από 04 έως 14 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  03 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ