ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Pixabay

Νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας σε ολόκληρη τη χώρα

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα στην Αττική με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα φτάσει από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Αραιές νεφώσεις αναμένονται και στη Θεσσαλονίκη.

Αραιές νεφώσεις θα σημειωθούν σήμερα βαθμιαία σε όλη τη χώρα. Τοπικές βροχές από το βράδυ στη Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Αραιές νεφώσεις, που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές θα σημειωθούν σε Μακεδονία και Θράκη. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Ασθενείς, βαθμιαία βόρειοι 3 με 4 οι άνεμοι σήμερα και από το βράδυ στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κινηθεί 05 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αραιές νεφώσεις, που βαθμιαία θα πυκνώσουν στα νησιά Ιονίου, στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και κυρίως τις βραδινές ώρες. Μεταβλητοί 3 και στο Ιόνιο τοπικά βορειοδυτικοί 4 μποφόρ οι άνεμοι και από το απόγευμα νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Από 08 έως 22 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι στη Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά το πρωί βόρειοι μέχρι 5 μποφόρ οι άνεμοι. Το απόγευμα στα νότια νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Από 07 έως 23 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένεται αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι. Βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ οι άνεμοι και από το απόγευμα δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ οι άνεμοι και από το βράδυ στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 και στα νότια δυτικοί μέχρι 4 μποφόρ. Από 12 ως 21 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα στην Αττική με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα φτάσει από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βόρειοι έως 4 μποφόρ.

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ