ΓΔ: 1429.73 -0.57% Τζίρος: 191.75 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 DATA
Πηγή: Shutterstock

Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στον Πειραιά, εστάλη μήνυμα από 112

Μήνυμα μέσω του 112 εστάλη λόγω πυρκαγιάς που έχει ξεσπάσει σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην οδό Κέκροπος στον Πειραιά. Έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη Γραμμή 1 του Μετρό Πειραιάς - Κηφισιά.

Φωτιά, υπό αδιευκρίνιστη αιτία, εκδηλώθηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο πίσω από τον ηλεκτρικό Σταθμό του ΗΣΑΠ στο κέντρο του Πειραιά. Στην επιχείρηση κατάσβεση της φωτιάς συμμετέχουν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα και γερανοφόρο όχημα. Μήνυμα από το 112 προτρέπει τους κατοίκους της περιοχής να κλείσουν πόρτες & παράθυρα και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω εκδήλωσης πυρκαγιάς στον Πειραιά πίσω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στην οδό Κέκροπος από το ύψος της Γούναρη έως την Αλιπέδου. Επίσης, η κυκλοφορία στη Γραμμή 1 του Μετρό "Πειραιάς - Κηφισιά " προσωρινά διεξάγεται στο τμήμα Φάληρο- Κηφισιά.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 51 οι αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο σε όλη τη χώρα

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στο Ξηροκάμπι Αρκαδίας. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 11.15, σε απομακρυσμένο και δυσπρόσιτο σημείο και για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 22 πυροσβέστες.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζεται η φωτιά στο Ξυλόκαστρο - Τραυματίστηκαν δύο πυροσβέστες

Στο σημείο επιχειρούν 390 πυροσβέστες με 16 ομάδες δασοκομάντος και 115 οχήματα, εθελοντές και εθελοντικές ομάδες Πολιτικής Προστασίας αλλά και υδροφόρες και μηχανήματα έργου της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, αλλά και δυνάμεις της δασικής Υπηρεσίας και της Ελληνικής Αστυνομίας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις απέναντι στις φλόγες στην Κορινθία

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία για την ταυτοποίησή των δυο απανθρακωμένων νεκρών που βρέθηκαν έξω από το χωριό Ελληνικό. Έχει δοθεί εντολή μέσω του 112 σε έξι οικισμούς να εκκενώσουν ενώ συνεχίζουν να πνέουν δυνατοί άνεμοι στην περιοχή.