ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Image by giografiche from Pixabay

Ηλιοφάνεια στην Αττική, τοπικές βροχές στην υπόλοιπη χώρα

Παροδικές νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές τις μεσημεριανές ώρες θα έχει σήμερα η Αττική ενώ βαθμιαία από το απόγευμα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Νεφώσεις παροδικά αυξημένες περιμένουμε σήμερα και στη Θεσσαλονίκη μέχρι νωρίς το απόγευμα.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά κυρίως της κεντρικής και βόρειας χώρας περιμένουμε σήμερα. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα και τις πρωινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Τα φαινόμενα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρά, βαθμιαία όμως θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν στο ανατολικό Αιγαίο νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 και βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ. Στα υπόλοιπα θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες μέχρι το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές παροδικά αυξημένες νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες και από το απόγευμα γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες θα είναι οι χιονοπτώσεις στα ορεινά. Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ οι άνεμοι και στα ανατολικά, μέχρι το απόγευμα, νότιοι με την ίδια ένταση. Από 04 έως 15 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και στη δυτική Μακεδoνία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη δυτική Πελοπόννησο περιμένουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές, καταιγίδες κυρίως στα νότια και βελτίωση από το απόγευμα. Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά θα έχουμε παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα για λίγες βροχές και από το απόγευμα γενικά αίθριος. Παροδικές χιονοπτώσεις θα πέσουν στα ορεινά. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη και στα βόρεια θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 και βαθμιαία βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και στο εσωτερικό της Ηπείρου 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην ανατολική Πελοπόννησο νεφώσεις με τοπικές βροχές, καταιγίδες αναμένονται σήμερα κυρίως στα νότια και βελτίωση από το απόγευμα. Στη Θεσσαλία, την ανατ. Στερεά και την Εύβοια θα είναι παροδικές οι νεφώσεις με πιθανότητα για λίγες βροχές και από το απόγευμα γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα έχουμε στα ορεινά. Μεταβλητοί 2 με 4 και τοπικά δυτικοί βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κινηθεί από 05 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Παροδικές χιονοπτώσεις θα πέσουν στα ορεινά Κρήτης.
Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται σήμερα στα νησιά ανατ. Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά, μέχρι και τις πρωινές ώρες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και έως το απόγευμα στα Δωδεκάνησα. Νότιοι 4 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Στα νοτιότερα νοτιοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.Από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου θα κυμανθεί η θερμοκρασία.

Παροδικές νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές τις μεσημεριανές ώρες θα έχει σήμερα η Αττική ενώ βαθμιαία από το απόγευμα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Μεταβλητοί 2 με 4 και τοπικά στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι. Από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες περιμένουμε σήμερα στη Θεσσαλονίκη μέχρι νωρίς το απόγευμα και στη συνέχεια ο καιρός θα είναι αίθριος. Βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι. Από 07 έως 15 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ