ΓΔ: 1431.19 0.30% Τζίρος: 359.16 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:24:59 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Σε εξέλιξη πυρκαγιές σε Κερατσίνι και Άγιο Βασίλειο Βοιωτίας

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 15.05 σε δασική έκταση στο Κερατσίνι Αττικής. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν διάσπαρτες εστίες, χωρίς ωστόσο να απειλούνται κατοικίες.

Σε εξέλιξη είναι πυρκαγιές σε δασική έκταση στο Κερατσίνι και στον Άγιο Βασίλειο Βοιωτίας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 15.05 σε δασική έκταση στο Κερατσίνι Αττικής. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν διάσπαρτες εστίες, χωρίς ωστόσο να απειλούνται κατοικίες. Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 35 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 1ης ΕΜΟΔΕ, 12 οχήματα, 2 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Επιπλέον, πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τις 17.00 σε δασική έκταση στον Άγιο Βασίλειο Βοιωτίας. Στο σημείο επιχειρούν 22 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 6 οχήματα και δύο ελικόπτερα.

Σημειώνεται ότι υπό μερικό έλεγχο τέθηκαν οι δύο πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στα Καλύβια Θορικού Αττικής λόγω έντονης κεραυνικής δραστηριότητας. Για την κατάσβεσή τους κινητοποιήθηκαν 36 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 1ης ΕΜΟΔΕ, 13 οχήματα, ένα ελικόπτερο καθώς και εθελοντές.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 52 οι αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο εικοσιτετράωρο στη χώρα

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 15.15 και για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα κι από αέρος ένα ελικόπτερο.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στις Πετριές Ευβοίας - Μήνυμα του 112

Επιπλέον προειδοποιητικό μήνυμα εστάλη μέσω του 112 στους κατοίκους της περιοχής Πετριές Ευβοίας προκειμένου να παραμείνουν σε ετοιμότητα και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών λόγω της πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη.