ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:15:03
Λογότυπο ΔΥΠΑ

Από τις 9/9 οι αιτήσεις για 73 θέσεις μόνιμων εκπαιδευτικών της ΔΥΠΑ

Σύμφωνα με την ΔΥΠΑ από το 2007 (ν.3552/2007 (ΦΕΚ 77 Α'/04-04-2007), δηλαδή για χρονικό διάστημα 17 ετών, δεν είχε γίνει καμία πρόσληψη μόνιμου εκπαιδευτικού προσωπικού.

Από τη Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου έως και την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις για την πλήρωση 73, συνολικά, θέσεων μόνιμων εκπαιδευτικών Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, για τις μονάδες Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΥΠΑ η πλήρωση των θέσεων έχουν στόχο την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών των μονάδων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, με τακτικό προσωπικό, καθώς από το 2007 (ν.3552/2007 (ΦΕΚ 77 Α'/04-04-2007), δηλαδή για χρονικό διάστημα 17 ετών, δεν είχε γίνει καμία πρόσληψη μόνιμου εκπαιδευτικού προσωπικού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν μία μόνο αίτηση συμμετοχής και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας εκπαίδευσης στη διεύθυνση:

   https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apaskholese-sto-demosio-tomea/proslepse-monimon-ekpaideuton-tes-dupa

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παιδικός σταθμός αίθουσα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δωρεάν προσχολική αγωγή για 1.541 παιδιά σε 28 βρεφονηπιακούς σταθμούς ΔΥΠΑ

Η ΔΥΠΑ λειτουργεί 28 βρεφονηπιακούς σταθμούς πανελλαδικά, προσφέροντας δωρεάν προσχολική αγωγή σε 1.541 παιδιά και στηρίζοντας 1.361 οικογένειες, διασφαλίζοντας υψηλά πρότυπα φροντίδας σε ασφαλές και δημιουργικό περιβάλλον.
Παιδικός σταθμός εσωτερικό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αιτήσεις για 75 θέσεις ορισμένου χρόνου σε βρεφονηπιακούς ΔΥΠΑ

Ανοίγει σήμερα στις 18:00 η πλατφόρμα για αιτήσεις πρόσληψης 75 ατόμων σε βρεφονηπιακούς σταθμούς της ΔΥΠΑ με συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Προθεσμία έως 8 Οκτωβρίου στις 23:59. Αιτήσεις ηλεκτρονικά στο gov.gr με TAXISnet.
Άδειο σχολικό θρανίο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΥΠΑ: Νέα Παραρτήματα Επαγγελματικών Σχολών με σύγχρονες ειδικότητες

Η επαγγελματική εκπαίδευση αποκτά πιο σύγχρονο ρόλο στην αγορά εργασίας, με ποιοτικές επιλογές για τους νέους και δεξιότητες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των επιχειρήσεων, όπως τόνισε η υπουργός Ν. Κεραμέως στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.