ΓΔ: 1426.91 0.11% Τζίρος: 72.54 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
DYPA, DIPA, YPOYRGEIO ERGASIAS
Πηγή: Υπ. Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων

Από τις 9/9 οι αιτήσεις για 73 θέσεις μόνιμων εκπαιδευτικών της ΔΥΠΑ

Σύμφωνα με την ΔΥΠΑ από το 2007 (ν.3552/2007 (ΦΕΚ 77 Α'/04-04-2007), δηλαδή για χρονικό διάστημα 17 ετών, δεν είχε γίνει καμία πρόσληψη μόνιμου εκπαιδευτικού προσωπικού.

Από τη Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου έως και την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις για την πλήρωση 73, συνολικά, θέσεων μόνιμων εκπαιδευτικών Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, για τις μονάδες Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΥΠΑ η πλήρωση των θέσεων έχουν στόχο την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών των μονάδων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, με τακτικό προσωπικό, καθώς από το 2007 (ν.3552/2007 (ΦΕΚ 77 Α'/04-04-2007), δηλαδή για χρονικό διάστημα 17 ετών, δεν είχε γίνει καμία πρόσληψη μόνιμου εκπαιδευτικού προσωπικού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν μία μόνο αίτηση συμμετοχής και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας εκπαίδευσης στη διεύθυνση:

   https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apaskholese-sto-demosio-tomea/proslepse-monimon-ekpaideuton-tes-dupa

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλείνουν οι αιτήσεις για αναπληρωτές εκπαιδευτικούς σε σχολές της ΔΥΠΑ

Σκοπός του Μητρώου είναι η κάλυψη των μονάδων της ΔΥΠΑ με έκτακτο προσωπικό. Η ΔΥΠΑ λειτουργεί 50 Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας και επτά Πειραματικές Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας.
Sxoleio, Panelladikes
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύρυνση συνεργασίας ΔΥΠΑ - ΤΑΙΠΕΔ για εκσυγχρονισμό 300 εργαστηρίων ΕΠΑΣ

Η πρωτοβουλία αποτελεί σημαντικό μέρος της στρατηγικής του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και της ΔΥΠΑ για την αναβάθμιση της επαγγελματικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα.
Ergasia, Tilergasia, Telergasia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνοιξαν οι αιτήσεις για πληρωμένη μαθητεία σε 50 επαγγελματικές σχολές

Οι μαθητές των Επαγγελματικών Σχολών το πρωί πραγματοποιούν μαθητεία σε επιχειρήσεις σε θέσεις συναφείς με την ειδικότητά τους, ενώ το απόγευμα παρακολουθούν θεωρητικά και εργαστηριακά μαθήματα στη σχολή.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χατζηδάκης: Σημαντικό έργο η ανακαίνιση των Επαγγελματικών Σχολών της ΔΥΠΑ

Υπεγράφη η σύμβαση τεχνικής βοήθειας ΔΥΠΑ - ΤΑΙΠΕΔ. Το έργο, ύψους 134 εκατ. ευρώ, που θα χρηματοδοτηθεί από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας θα το «τρέξει» η Μονάδα Συμβάσεων Στρατηγικής Σημασίας (ΜΣΣΣ).