ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Pixabay

Νεφώσεις και πτώση της θερμοκρασίας σήμερα Τετάρτη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και γρήγορα σποραδικές καταιγίδες αναμένονται σήμερα στην Αττική, σταδιακή θα είναι η βελτίωση από αργά το απόγευμα. Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε σήμερα νεφώσεις με τοπικές βροχές.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται σήμερα στα δυτικά, βαθμιαία στα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, με σταδιακή εξασθένηση από τα δυτικά τις πρωινές ώρες. Θυελλώδεις νότιοι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά, που θα φτάσουν στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν από τις μεσημβρινές ώρες, κατά τόπους ισχυρές στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, με σταδιακή εξασθένηση από αργά το απόγευμα και από τα δυτικά. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, κυρίως της δυτικής Μακεδονίας. Νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ θα κινούνται οι άνεμοι που από το απόγευμα στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. Από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και στη δυτική Μακεδoνία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες στα νησιά Ιονίου, Ήπειρο, δυτ. Στερεά και δυτ. Πελοπόννησο. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν από τα βόρεια και μετά το μεσημέρι θα σταματήσουν. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, κυρίως της Ηπείρου. Στα βόρεια από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ οι άνεμοι ενώ στα υπόλοιπα νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ που γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. Από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατ. Στερεά, Εύβοια και ανατ. Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και γρήγορα σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακή θα είναι η βελτίωση από αργά το απόγευμα. Νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ, που από το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες, στην Κρήτη αλλά κυρίως στις Κυκλάδες. Νότιοι νοτιοανατολικοί 7 με 8 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι που από αργά το απόγευμα και από τα δυτικά θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Τοπικά στη βόρεια Κρήτη η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές προς το μεσημέρι που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, από αργά το απόγευμα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και από τις βραδινές ώρες στα Δωδεκάνησα. Νότιοι νοτιοανατολικοί 7 με 8 και τοπικά 9 μποφόρ οι άνεμοι με σταδιακή εξασθένηση τις βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και γρήγορα σποραδικές καταιγίδες αναμένονται σήμερα στην Αττική, σταδιακή θα είναι η βελτίωση από αργά το απόγευμα. Νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ οι άνεμοι που από το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν. Από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε σήμερα νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες ενώ νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι που από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν.  Από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ