ΓΔ: 1383.31 0.06% Τζίρος: 67.12 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Κοκαΐνη βάρους 93 κιλών και αξίας 2,9 εκατ. εντοπίστηκε στον Πειραιά

Το εμπορευματοκιβώτιο είχε αφιχθεί στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης από το Εκουαδόρ, με παραλήπτη γαλλική επιχείρηση, που αποστέλλει μπανάνες στη Ρουμανία.

Κοκαΐνη αξίας άνω των 2,9 εκατομμυρίων ευρώ εντόπισαν τελωνειακοί ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, μέσα σε φορτίο με νωπές μπανάνες.

Το εμπορευματοκιβώτιο είχε αφιχθεί στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης από το Εκουαδόρ, με παραλήπτη γαλλική επιχείρηση, που αποστέλλει μπανάνες στη Ρουμανία. Από τον έλεγχο μέσω του αυτοκινούμενου X Ray εντοπίστηκαν ογδόντα (80) δέματα κοκαΐνης, κρυμμένα επιμελώς σε ιδιαίτερο χώρο του ψυκτικού μηχανισμού, με συνολικό μεικτό βάρος 92,7 κιλά.

Οι ελεγκτές προχώρησαν άμεσα στην κατάσχεση τόσο των ναρκωτικών ουσιών όσο και του εμπορευματοκιβωτίου, παρέδωσαν το εμπόρευμα στην Ελληνική Αστυνομία για φύλαξη και ενημέρωσαν την αρμόδια Εισαγγελία. Η έρευνα για τον εντοπισμό των παραληπτών των ναρκωτικών ουσιών συνεχίζεται.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Στοπ» στους «πονηρούς» εκδρομείς του Πάσχα: Πώς θα γίνεται ο έλεγχος

Με τη δήλωση εισοδήματος θα αποδεικνύεται σε ελέγχους από την αστυνομία ο τόπος κατοικίας, ώστε να μην περάσουν οι «πονηροί» που έκαναν αλλαγές πρόσφατα. Κλειστό το σύστημα της ΑΑΔΕ για αλλαγές κατοικίας.
elliniki astynomia-listeia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν 11 άτομα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για ληστείες και κλοπές

Μεταξύ άλλων, συνελήφθησαν 32χρονος αλλοδαπός και 19χρονος ημεδαπός, οι οποίοι διέρρηξαν IXE αυτοκίνητο. Κατά τη σύλληψή τους πέταξαν τσαντάκι που είχε μέσα πέντε διαβατήρια, διάφορα άλλα έγγραφα και το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ