ΓΔ: 2605.71 1.40% Τζίρος: 290.51 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Αεροφωτογραφία ηλιοβασιλέματος πάνω από σύννεφα

Mε ηλιοφάνεια αρχικά και νεφώσεις στη συνέχεια το «πέταγμα» του χαρταετού

Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς, ενώ στη Θεσσαλονίκη το θερμόμετρο θα δείξει από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Αραιές νεφώσεις βαθμιαία πυκνότερες, τοπικές βροχές στα δυτικά, κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες, έως μέτριοι νότιοι άνεμοι στα πελάγη και μετά το μεσημέρι τοπικά ισχυροί, θερμοκρασία σε άνοδο συνθέτουν το σημερινό σκηνικό του καιρού.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις, σταδιακά πυκνότερες μετά το μεσημέρι περιμένουμε σήμερα, Καθαρή Δευτέρα, στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και μετά το μεσημέρι τοπικά μέτριοι 5 μποφόρ.

Αραιές νεφώσεις, παροδικά πυκνότερες περιμένουμε σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την υπηρεσία Meteo του Αστεροσκοπείου Αθηνών, σήμερα αναμένουμε αραιές νεφώσεις βαθμιαία πυκνότερες, με τοπικές βροχές στα δυτικά και πιθανόν τη Θράκη, κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και άνοδο της θερμοκρασίας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 7 έως 19 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 8 έως 18 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 8 έως 15 βαθμούς), 9 έως 18 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 22 βαθμούς στην Κρήτη, 7 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ και βαθμιαία τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και βαθμιαία ισχυροί 6 μποφόρ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πλημμυρισμένος δρόμος νερού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρόδος: Σε Red Code έως 29/10 λόγω κινδύνου πλημμυρών

Η Ρόδος και τα Δωδεκάνησα τίθενται σε Red Code λόγω αυξημένου κινδύνου πλημμυρών έως 29 Οκτωβρίου. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται. Οι πολίτες καλούνται να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις και να ακολουθούν οδηγίες αρχών.
Κεραυνός στη θάλασσα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο Έκτακτο Δελτίο καιρού με ισχυρές καταιγίδες και την 28η Οκτωβρίου

Σε Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων αναβαθμίστηκε το Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εξέδωσε χθες η ΕΜΥ, και σύμφωνα με αυτό προβλέπονται βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές.