ΓΔ: 1482.43 1.23% Τζίρος: 89.73 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: ΑΠΕ

Πέθανε το Σάββατο 13 Ιουλίου ο επιχειρηματίας Μπάμπης Βωβός

Τα κτίρια που έχει κατασκευάσει και αξιοποιήσει η εταιρεία στη διάρκεια των 32 χρόνων δραστηριοποίησής της στο χώρο των αστικών ακινήτων ξεπερνούν τα 30.

Σε ηλικία 91 ετών πέθανε το περασμένο Σάββατο 13 Ιουλίου ο γνωστός επιχειρηματίας του χώρου των κατασκευών Χαράλαμπος (Μπάμπης) Βωβός.

Την είδηση επιβεβαίωσε η οικογένεια του επιχειρηματία με μια λιτή ανακοίνωση σήμερα, Κυριακή 21.7.2024 στην εφημερίδα «Καθημερινή».

Όπως επισημαίνεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας, η Μπάμπης Βωβός - Διεθνής Τεχνική ιδρύθηκε το 1974 από τον ίδιο τον Χαράλαμπο Βωβό με την επωνυμία «Μπάμπης Βωβός Ελληνική Τουριστική Α.Ε.», η οποία τον Αύγουστο του 1999 μετονομάσθηκε σε «Μπάμπης Βωβός - Διεθνής Τεχνική Α.Ε.».

Τα κτίρια που έχει κατασκευάσει και αξιοποιήσει η εταιρία στη διάρκεια των 32 χρόνων δραστηριοποίησής της στο χώρο των αστικών ακινήτων ξεπερνούν τα 30 και σ' αυτά περιλαμβάνονται μερικά από τα πιο γνωστά, φημισμένα και σύγχρονα κτίρια της Αθήνας, όπως τα ATRINA, AGORA, POLIS, DELFI CORNER, ATRIUM, MONUMENTAL PLAZA κλπ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ellinikon
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκαλυπτήρια του πρωτοποριακού Commercial Hub στο Ελληνικό

Το Commercial Hub είναι ένα νέο εμπορικό συγκρότημα. Μέσω της παρουσίασης που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη 7.12 μπορεί κανείς να πραγματοποιήσει μια ψηφιακή βόλτα στον νέο εμπορικό, ψυχαγωγικό και επιχειρηματικό προορισμό του Ελληνικού.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΑΔΕ: Νέα ενημέρωση και εξυπηρέτηση πλημμυροπαθών στη Λάρισα

Η ΑΑΔΕ προχώρησε στην απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ 2024 για όλα ακίνητα που επλήγησαν από πλημμύρες και λοιπές καταστροφές από 1/7/2023, με βάση τις αιτήσεις απαλλαγής που υποβλήθηκαν στην πλατφόρμα Αρωγή.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι αλλαγές που φέρνουν οι πρακτικές βιωσιμότητας στην κατασκευή των ακινήτων

Η δυναμική του κατασκευαστικού κλάδου στην Ελλάδα διατηρήθηκε και το 2023, γεγονός που αποτυπώνεται στην εξέλιξη δεικτών οικονομικής συγκυρίας, όπως το παραγόμενο προϊόν του κλάδου, οι επενδύσεις και η ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα.
Athina, Athens, Akinita, Real Estate
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκατάσταση και αξιοποίηση της Βίλας Λουμίδη στον δήμο Αμαρουσίου

Το έργο είναι προϋπολογισμού 927.790,65 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο και από ίδιους πόρους του δήμου. Η υλοποίησή του γίνεται στο πλαίσιο του προγραμματισμού της δημοτικής Αρχής για αστικές αναπλάσεις.