ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Αίθριος ο καιρός σήμερα, απότομη πτώση θερμοκρασίας από το βράδυ

Σχεδόν αίθριος ο καιρός στην Αττική με τη θερμοκρασία από 08 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Αραιές νεφώσεις θα έχει η Θεσσαλονίκη οι οποίες τη νύχτα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Σε υψηλά για την εποχή επίπεδα η θερμοκρασία σήμερα. Στα δυτικά, τα νότια και το ανατολικό Αιγαίο αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών. Στην υπόλοιπη χώρα σχεδόν αίθριος θα είναι ο καιρός. Τις βραδινές ώρες πρώτα στα δυτικά και βαθμιαία στα βόρεια οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και τη νύχτα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές, χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά και στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στα νότια πελαγή 6 μποφόρ. Γρήγορα θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς και θα ενισχυθούν, φθάνοντας μέχρι τα 7 μποφόρ.

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν σε Μακεδονία και Θράκη. Το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές που κατά τη διάρκεια της νύχτας θα ενταθούν και στα ορεινά και τα ημιορεινά θα ξεκινήσουν χιονοπτώσεις. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ενώ ομίχλες αναμένονται τις πρωινές ώρες. Μεταβλητοί 3 με 5 οι οποίοι από το μεσημέρι στα ανατολικά θα στραφούν σε νότιους και θα ενισχυθούν τοπικά στα 6 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι. Από 04 έως 18 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Απότομη πτώση το βράδυ.

Στα νησιά Ιονίου, στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα παρουσιαστούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις βραδινές ώρες στα βόρεια μεμονωμένες καταιγίδες. Αργά τη νύχτα θα ξεκινήσουν χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά τις Ηπείρου. Κατά τόπους περιορισμένη θα είναι η ορατότητα και θα παρουσιαστούν ομίχλες τις πρωινές ώρες. Νοτιοδυτικοί 3 με 4 και μετά το μεσημέρι 5 με 6 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι. Περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα και στροφή τους σε βορειοδυτικούς. Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου θα κινηθεί η θερμοκρασία. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. Απότομη θα είναι η πτώση τη νύχτα στα βορειότερα.

Σχεδόν αίθριος ο καιρός θα είναι σήμερα σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο. Νεφώσεις θα παρουσιαστούν τις νυχτερινές ώρες στα βόρεια. Κατά τόπους περιορισμένη θα είναι η ορατότητα ή θα εμφανιστούν ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5, στα κεντρικά και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 06 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη περιμένουμε σήμερα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4 με 6 και από το απόγευμα νότιοι νοτιοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ. Από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές αναμένονται στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και κυρίως στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν ότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και από το απόγευμα νότιοι 6 με 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κινηθεί από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σχεδόν αίθριος ο καιρός στην Αττική με τη θερμοκρασία από 08 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και από το μεσημέρι στα δυτικά έως 6 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι.

Αραιές νεφώσεις θα έχει η Θεσσαλονίκη οι οποίες τη νύχτα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ