ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Pixabay

Με νεφώσεις και υψηλή για την εποχή θερμοκρασία ξεκινάει η εβδομάδα

Στην Αττική σήμερα θα περιμένουμε αραιές νεφώσεις και η θερμοκρασία θα κινηθεί από 06 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Αραιές νεφώσεις αναμένονται και στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Αραιές νεφώσεις αναμένουμε σήμερα παροδικά πιο πυκνές, κυρίως στα δυτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, όπου θα σημειωθούν λίγες ασθενείς βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη πιο πυκνές. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι. Από 02 έως 18 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές από το βράδυ σήμερα σε νησιά Ιονίου, Ήπειρο. δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Αραιές νεφώσεις παροδικά στα νότια πιο πυκνές αναμένονται σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Από δυτικές διευθύνσεις οι άνεμοι 3 με 5, στα κεντρικά και νότια τοπικά 6 και από το μεσημέρι πρόσκαιρα στα νότια έως 7 μποφόρ. Από 04 έως 20 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και από το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στα Δωδεκάνησα. Νότιοι νοτιοδυτικοί οι άνεμοι 3 με 5 και από το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ. Από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική σήμερα θα περιμένουμε αραιές νεφώσεις και η θερμοκρασία θα κινηθεί από 06 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και από το μεσημέρι στα δυτικά και νότια έως 6 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι.

Αραιές νεφώσεις αναμένονται στη Θεσσαλονίκη σήμερα ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ