ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Καλοκαιρία και υψηλά επίπεδα θερμοκρασίας για την εποχή

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες από το μεσημέρι αναμένονται σήμερα στην Αττική με τους ανέμους να πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά αναμένουμε σήμερα, τα νότια και την ανατολική νησιωτική χώρα, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τις βραδινές ώρες. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα στα νότια πελάγη τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Γενικά αίθριος ο καιρός σε Μακεδονία και Θράκη. Παροδικές νεφώσεις θα εμφανιστούν τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Από 01 έως 17 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες περιμένουμε στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τ δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο. Παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 01 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στην Κρήτη τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα Δωδεκάνησα τις βραδινές ώρες. Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κινηθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες από το μεσημέρι αναμένονται σήμερα στην Αττική με τους ανέμους να πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη με παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία 01 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ