ΓΔ: 2352.75 -0.92% Τζίρος: 221.10 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Watt-Volt

WATT+VOLT: Ακόμη μία συνεργασία για το Chargespot στο River West

Η WATT+VOLT συνεργάζεται με την Chargespot. Το  αναπτυσσόμενο δίκτυο φορτιστών στην Ελλάδα πλέον μετράει ακόμη μία σημαντική συνεργασία δίνοντας το παρών στο εμπορικό κέντρο River West. 

Προχωράει η συνεργασία της WATT+VOLT με το δίκτυο της Chargespot και κάνει άλλο ένα μεγάλο βήμα στην ηλεκτροκίνηση. Το  αναπτυσσόμενο δίκτυο φορτιστών στην Ελλάδα πλέον μετράει ακόμη μία σημαντική συνεργασία δίνοντας το παρών στο εμπορικό κέντρο River West«Οι κάτοχοι ηλεκτροκίνητων οχημάτων έχουν στο εξής την ευκαιρία να απολαύσουν τα ψώνια τους και να κάνουν τη βόλτα τους πιο «πράσινα» από ποτέ», επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

«Με σεβασμό στα άτομα με αναπηρία, η WATT+VOLT εξασφαλίζει τον πρώτο φορτιστή σε θέση στάθμευσης ειδικά διαμορφωμένης για ΑΜΕΑ ώστε όλοι να απολαμβάνουν κάθε  shopping experience ακόμη πιο ξέγνοιαστα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι οδηγοί είναι να κατεβάσουν εντελώς δωρεάν την εφαρμογή του Chargespot από το κινητό τους (Android & iOS) για να φορτίζουν το ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητό τους εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια», σημειώνεται στην ανακοίνωση. 

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υψηλή τάση πυλώνες ρεύματος
ΔΙΕΘΝΗ

Ρεκόρ ηλεκτρικού φορτίου στη Southern Power Grid Κίνας στις 25 Μαΐου

Ρεκόρ κατανάλωσης ηλεκτρικού φορτίου σημειώθηκε στη China Southern Power Grid στις 25 Μαΐου, ξεπερνώντας το προηγούμενο κατά 1,83 εκατ. κιλοβατώρες. Η αύξηση οφείλεται στη ζέστη, τις βιομηχανίες και τη ζήτηση των νοικοκυριών.
Σωκράτης Φάμελλος σε ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σ. Φάμελλος: Τεχνητά υψηλό ρεύμα προς όφελος λίγων και υπερκερδών

Ο Σωκράτης Φάμελλος κατηγόρησε τον υπουργό Περιβάλλοντος για αποφυγή απαντήσεων σε κρίσιμα θέματα Δημοκρατίας και διαφθορά, ζητώντας εξηγήσεις για την πορεία της ΔΕΗ και τη σχέση της κυβέρνησης με το fund CVC.
Σταύρος Παπασταύρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση στο ΥΠΕΝ για την ομαλή ηλεκτροδότηση της χώρας εν όψει Πρωτομαγιάς

Συνάντηση Παπασταύρου με εκπροσώπους των ΡΑΑΕΥ, ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ με αντικείμενο την ευστάθεια του συστήματος και την ομαλή ηλεκτροδότηση της χώρας ενόψει του τριημέρου της Πρωτομαγιάς.
Κόστος ενέργειας λαμπτήρας
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Ασπίδα» οι ΑΠΕ στο ακριβό αέριο, «κράτησαν» τη χονδρική τιμή ρεύματος

Η μέση χονδρική τιμή ρεύματος τον Απρίλιο διαμορφώνεται στα 98,08 ευρώ/MWh, με τις ΑΠΕ να περιορίζουν τις πιέσεις από το ακριβό φυσικό αέριο. Τι σημαίνει αυτό για τις χρεώσεις στα πράσινα τιμολόγια του Μαϊου.