ΓΔ: 2726.49 1.07% Τζίρος: 327.73 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Φώτο: Inform Lykos

Δύο εξαγορές στη Ρουμανία έκανε η Inform Lykos

Η Inform Lykos Ρουμανίας, θυγατρική της Inform Π. ΛΥΚΟΣ ΑΕ, εξαγόρασε το 65,07% της Sistec Next Docs SRL και το 65,45% της Sistec Confidential SRL. Μέσα στο Νοέμβιο παίρνει απόφαση για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της η Inform Π. ΛΥΚΟΣ ΑΕ.

Η Inform Lykos Ρουμανίας, θυγατρική της Inform Π. ΛΥΚΟΣ ΑΕ, ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της εξαγοράς του πλειοψηφικού ποσοστού του μετοχικού κεφαλαίου των εταιρειών Sistec Next Docs SRL και Sistec Confidential SRL.Συγκεκριμένα η Inform Lykos Ρουμανίας εξαγόρασε το 65,07% της Sistec Next Docs SRL και το 65,45% της Sistec Confidential SRL.

Στις 18 Νοεμβρίου έχει προγραμματιστεί έκτακτη Γενική Συνέλευση, της Inform Λύκος ΑΕ για να πάρει αποφάσεις για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της με κεφαλαιοποίηση μέρους του αποθεματικού και την απόσχιση κλάδου.

Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει η Inform Λύκος την 18.11.2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 π.μ., στην έδρα της εταιρείας στο 5ο χλμ. Λ. Βάρης-Κορωπίου στη θέση Σταμάτη Μίχα, Κορωπί Αττικής.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. (α) Έγκριση του από 09.08.2019 Σχέδιου Σύμβασης Διάσπασης της εταιρείας με απόσχιση του κλάδου παραγωγής, επεξεργασίας, ανάπτυξης και εμπορίας συστημάτων έντυπης πληροφορικής και την εισφορά του σε νέα ανώνυμη εταιρεία η οποία θα συσταθεί για τον σκοπό αυτό, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4601/2019, του Ν. 4548/2018 και του άρθρου 54 του Ν. 4172/2013. (β) Έγκριση του καταστατικού της ως άνω συνιστώμενης εταιρείας. (γ) Τροποποίηση των άρθρων 1 (επωνυμία) και 3 (σκοπός) του καταστατικού της εταιρείας. (δ) Ορισμός εκπροσώπου της εταιρείας για την υπογραφή της σχετικής συμβολαιογραφικής πράξης.

2. (α) Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με κεφαλαιοποίηση μέρους του αποθεματικού ««διαφορά από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο» ποσού ευρώ 4.321.458,54 με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής κατά ευρώ 0,21 και ταυτόχρονη ισόποση μείωση του μετοχικού κεφαλαίου με σκοπό τον συμψηφισμό συσσωρευμένων ζημιών. (β) Τροποποίηση του άρθρου 5 (μετοχικό κεφάλαιο) του καταστατικού της εταιρείας.

3. Εκλογή μελών της Επιτροπής Ελέγχου σύμφωνα με το άρθρο 44 του Ν. 4449/2017

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Inform Lykos Ρουμανίας: Αύξηση συμμετοχής στις εταιρείες Next Docs

Η Inform Lykos Ρουμανίας πλέον κατέχει το 80,59% της Next Docs ECM Expert SRL και το 80% της Next Docs Confidential SRL. Το τίμημα για την εξαγορά του 15,52% και 14,55% αντίστοιχα των ανωτέρω αναφερόμενων εταιρειών ανήλθε σε 1,3 εκατ. ευρώ.
Κυριάκος Πιερρακάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κυρ. Πιερρακάκης κουμπάρος στον γάμο του Ρουμάνου υπ. Οικονομικών

Στο Βουκουρέστι τελέστηκε σε στενό κύκλο ο γάμος του Ρουμάνου Υπουργού Οικονομικών Αλεξάντρου Ναζάρε με τη Μαρία Μιχάλι, με κουμπάρους τον Κυριάκο Πιερρακάκη και τη σύζυγό του. Η τελετή είχε ελληνικά στοιχεία λόγω της παρουσίας του.
Πιερρακάκης και Ναζάρε
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συνάντηση Πιερρακάκη με Ρουμάνο ΥΠΟΙΚ - Συζήτησαν για μεταρρυθμίσεις

Οι οικονομικές προτεραιότητες Ελλάδας και Ρουμανίας, οι επενδύσεις και οι μεταρρυθμίσεις βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Κυριάκου Πιερρακάκη με τον Ρουμάνο υπουργό Οικονομικών Αλεξάντρου Ναζάρε.
Κυριάκος Πιερρακάκης Eurogroup
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Πιερρακάκη-Προέδρου Ρουμανίας για ανάπτυξη και ενέργεια

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης συναντήθηκε στο Βουκουρέστι με τον Πρόεδρο της Ρουμανίας, επιβεβαιώνοντας τις άριστες σχέσεις Ελλάδας-Ρουμανίας και συζητώντας τη διεύρυνση συνεργασίας σε επενδύσεις, εμπόριο και ενέργεια.
Πιερρακάκης Νικούσορ Νταν
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συνάντηση Πιερρακάκη με Πρόεδρο Ρουμανίας - Στο επίκεντρο ενέργεια και επενδύσεις

Την περαιτέρω ενίσχυση της οικονομικής συνεργασίας Ελλάδας και Ρουμανίας, με έμφαση σε επενδύσεις, εμπόριο, ενέργεια και διασυνδέσεις, συζήτησαν στο Βουκουρέστι ο Κυριάκος Πιερρακάκης και ο Ρουμάνος Πρόεδρος Νικούσορ Νταν.
περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 53χρονος συνελήφθη για μεταφορά επτά παράτυπων μεταναστών

Στην Εγνατία Οδό συνελήφθη 53χρονος Ρουμάνος που μετέφερε επτά παράτυπους μετανάστες, δύο εκ των οποίων κρυμμένοι στο πορτμπαγκάζ. Το αυτοκίνητο είχε ξεκινήσει από τον Έβρο και οι μετανάστες ήταν από Ερυθραία και Ιράν.