ΓΔ: 2372.7 1.03% Τζίρος: 1,022.74 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Ελληνικό Χρηματιστήριο

«Πράσινο φως» για τη διαπραγμάτευση νέων μετοχών της Premia στο ΧΑ

Πρόκειται 18.204.903 νέες κοινές, άυλες, ονομαστικές, μετά ψήφου μετοχές που προήλθαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 905η/03.03.2021 συνεδρίασή του ενέκρινε το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας «PREMIA ANΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ» για την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στη ρυθμιζόμενη αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών 18.204.903 νέων κοινών, άυλων, ονομαστικών, μετά ψήφου μετοχών που προήλθαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με εισφορές σε είδος.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χρηματιστηριακοί δείκτες γραφικά
ΑΓΟΡΕΣ

Άνοδος στο ΧΑ με ώθηση από τράπεζες και θετικό διεθνές κλίμα

Ο Γενικός Δείκτης ενισχύεται κατά 1,67% στις 2.387,60 μονάδες, με τις τράπεζες να πρωταγωνιστούν στην άνοδο, ενώ οι διεθνείς αγορές κινούνται θετικά μετά τις ενδείξεις για παράταση της εκεχειρίας μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν.
Χρηματιστήριο και μετοχές
ΑΓΟΡΕΣ

ΧΑ πριν το άνοιγμα: Συγκρατημένη αισιοδοξία και rebalancing του MSCI

Η προοπτική συμφωνίας ΗΠΑ – Ιράν για τα Στενά του Ορμούζ ενισχύει τις αγορές και πιέζει το πετρέλαιο, παρά τις ανησυχίες για τον αμερικανικό πληθωρισμό. Σε ρυθμούς rebalancing κινείται σήμερα το ΧΑ.