ΓΔ: 2030.46 0.17% Τζίρος: 467.41 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Ντόναλντ Τραμπ ομιλία
Ο Ντόναλντ Τραμπ μιλά σε δημοσιογράφους με φόντο αμερικανικές σημαίες.

Επιβολή δασμών σε εταιρείες που «διώχνουν» θέσεις εργασίας υπόσχεται ο Τραμπ

«Θα σιγουρέψουμε ότι οι εταιρείες μας και οι δουλειές θα μένουν στη χώρα μας, όπως έχω κάνει ήδη», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διεμήνυσε ότι εάν επανεκλεγεί στο αξίωμά του την 3η Νοεμβρίου, η κυβέρνησή του θα επιβάλλει δασμούς σε οποιαδήποτε εταιρεία μεταφέρει θέσεις εργασίας από τη χώρα του σε άλλες.

«Θα επιβάλλουμε δασμούς σε οποιαδήποτε εταιρεία φεύγει από την Αμερική για να δημιουργήσει θέσεις εργασίας στο εξωτερικό», τόνισε ο μεγιστάνας κατά τη διάρκεια της ομιλίας με την οποία αποδέχθηκε και τυπικά το χρίσμα της παράταξής του ώστε να διεκδικήσει άλλα τέσσερα χρόνια στον Λευκό Οίκο την 3η Νοεμβρίου.

«Θα σιγουρέψουμε ότι οι εταιρείες μας και οι δουλειές θα μένουν στη χώρα μας, όπως έχω κάνει ήδη», συνέχισε ο Τραμπ, προτού επιτεθεί για ακόμη μια φορά στον Δημοκρατικό αντίπαλό του, δηλώνοντας πως «το πρόγραμμα του Τζο Μπάιντεν είναι Made in China. Το δικό μου πρόγραμμα είναι Made in the USA».

Ο Ρεπουμπλικάνος, που βρίσκεται πίσω στις δημοσκοπήσεις, προφανώς επιλέγει να οξύνει πολύ τον τόνο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ντόναλντ Τραμπ ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Παραίτηση ομοσπονδιακού εισαγγελέα πιθανόν υπό πίεση Τραμπ

Ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας Έρικ Σίμπερτ παραιτήθηκε μετά τη δημόσια απαίτηση του Ντόναλντ Τραμπ για αποχώρησή του, επειδή είχε αρνηθεί να ασκήσει διώξεις κατά πολιτικών του αντιπάλων, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ.
Ντόναλντ Τραμπ ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Νέο αμερικανικό πλήγμα ενάντια σε ταχύπλοο ναρκωτικών

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανήρτησε νέο βίντεο με αμερικανικό πλήγμα εναντίον ταχύπλοου διακινητών ναρκωτικών, στο οποίο, σύμφωνα με τον ίδιο, σκοτώθηκαν τρεις "ναρκωτρομοκράτες". Τα περιστατικά αυτά έχουν αυξηθεί τις τελευταίες εβδομάδες.
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
ΔΙΕΘΝΗ

Ερντογάν: Δηλώσεις για τη συνάντηση με Τραμπ την Πέμπτη στον Λευκό Οίκο

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε πως στη συνάντησή του με τον Ντόναλντ Τραμπ στις 25 Σεπτεμβρίου στον Λευκό Οίκο θα συζητηθούν σημαντικά ζητήματα διμερούς συνεργασίας και παγκόσμιας ειρήνης.
Ντόναλντ Τραμπ πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Τραμπ θεσπίζει «χρυσή» βίζα διαμονής με κόστος 1 εκατ. δολάρια

Υπέγραψε εκτελεστικό διάταγμα για τη «χρυσή» κάρτα διαμονής, που παρέχει το δικαίωμα εργασίας και διαμονής στις ΗΠΑ με καταβολή ενός εκατομμυρίου δολαρίων, απευθυνόμενη σε αλλοδαπούς με «εξαιρετικά προσόντα».