ΓΔ: 2421.69 1.06% Τζίρος: 313.57 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Αστυνομικός Βρετανίας οπλισμένος
Φώτο: Shutterstock

Πυροβολισμοί σε μπαρ στις ΗΠΑ - 4 νεκροί

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο ενώ εκτυλίσσονταν σκηνές χάους, με τους θαμώνες του μπαρ να τρέχουν για να σωθούν, ενώ το αίμα κυλούσε μέχρι τον δρόμο.

   

Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν νωρίς το πρωί της Κυριακής στο Κάνσας Σίτι όταν δύο ύποπτοι άνοιξαν πυρ μέσα σε ένα μπαρ. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Οι αρχές πιστεύουν ότι οι ύποπτοι βρίσκονταν νωρίτερα στο ιδιωτικό κλαμπ Tequila KC Bar και έφυγαν, για να επιστρέψουν γύρω στη 1.30 έχοντας στην κατοχή τους τουλάχιστον ένα όπλο, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Κάνσας Σίτι, Τόμας Τομάσικ. "Δεν έχουμε κάποιες συγκεκριμένες πληροφορίες ακόμη. Πιστεύουμε ότι πιθανόν ήταν δύο οι ύποπτοι που επέστρεψαν στο μπαρ και άρχισαν να πυροβολούν", είπε.

Οι τέσσερις νεκροί είναι όλοι τους ισπανόφωνοι άνδρες, ηλικίας από 25-60 ετών. Οι πέντε τραυματίες νοσηλεύονται και η κατάστασή τους κρίνεται σταθερή. Οι αρχές δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία τους, όμως ένας κάτοικος της περιοχής, ο Χουάν Ραμίρεζ, είπε στην εφημερίδα Kansas City Star ότι μεταξύ των νεκρών είναι και ο 29χρονος ανιψιός του.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο ενώ εκτυλίσσονταν σκηνές χάους, με τους θαμώνες του μπαρ να τρέχουν για να σωθούν, ενώ το αίμα κυλούσε μέχρι τον δρόμο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΕΘΝΗ

Εκβιασμός Ερντογάν σε Ευρώπη - ΗΠΑ με μοχλό τους πρόσφυγες

Για ακόμη μια φορά ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αποφάσισε να ασκήσει πιέσεις τόσο στην ΕΕ όσο και στις ΗΠΑ δηλώνοντας πως η χώρα του δεν μπορεί να διαχειρίστει ένα νέο κύμα προσφύγων από τη βόρεια Συρία.
Ντόναλντ Τραμπ κοντινό
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Σε λίγες ώρες υπογραφή συμφωνίας ΗΠΑ-Ιράν, λέει στο Axios

Ο Τραμπ δήλωσε ότι η υπογραφή της συμφωνίας με το Ιράν θα γίνει «σε λίγες ώρες», μετά από καθυστέρηση που αποδίδει στις ισραηλινές επιθέσεις στη Βηρυτό, εκφράζοντας δυσαρέσκεια προς τον Νετανιάχου.
Βλαντίμιρ Πούτιν και Ντόναλντ Τραμπ
ΔΙΕΘΝΗ

Πούτιν-Τραμπ: Επίκειται επίσκεψη Αμερικανών απεσταλμένων στη Ρωσία

Ο Πούτιν τηλεφώνησε στον Τραμπ για τα 80ά του γενέθλια. Συζήτησαν τον πόλεμο σε Ουκρανία και Ιράν και την επικείμενη επίσκεψη Αμερικανών απεσταλμένων στη Ρωσία, με τον Τραμπ να δηλώνει ότι επίκειται συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν.
Μπαράκ Ομπάμα πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Ομπάμα: Η νέα συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν δεν θα διαφέρει από του 2015

Ο Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε ότι είναι απίθανο μια νέα συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν να είναι ουσιαστικά καλύτερη από τη συμφωνία του 2015, σημειώνοντας ότι αυτή είχε λειτουργήσει μέχρι την αποχώρηση των ΗΠΑ επί προεδρίας Τραμπ.
Βολοντίμιρ Ζελένσκι ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Τηλεφωνική επικοινωνία Ζελένσκι - Τραμπ για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Ο Ζελένσκι συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Τραμπ για τον πόλεμο με τη Ρωσία, συζητώντας τρόπους για επίτευξη ειρήνης. Θα συνεχίσουν τις συνομιλίες τους στη σύνοδο κορυφής της G7, όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή του ο Ουκρανός πρόεδρος.