ΓΔ: 2157.23 -1.20% Τζίρος: 108.97 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:54:42
σημαία Ρουμανίας
Φώτο: Shutterstock

Ο πρόεδρος της Ρουμανίας θα παρευρεθεί στη συνεδρίαση του «Συμβουλίου Ειρήνης»

Ο πρόεδρος της Ρουμανίας, Νίκουσορ Νταν, ανακοίνωσε μέσω X ότι θα παραστεί ως παρατηρητής στην εναρκτήρια συνεδρίαση του «Συμβουλίου Ειρήνης» του Τραμπ στην Ουάσινγκτον, στις 19 Φεβρουαρίου.

Ο πρόεδρος της Ρουμανίας Νίκουσορ Νταν ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο X ότι θα συμμετάσχει στην εναρκτήρια συνεδρίαση του «Συμβουλίου Ειρήνης» του Ντόναλντ Τραμπ στις 19 Φεβρουαρίου, με την ιδιότητα του παρατηρητή.

«Την επόμενη εβδομάδα, θα συμμετάσχω στην πρώτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ειρήνης στην Ουάσινγκτον, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ», ανέφερε ο Νταν στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Ρουμάνος πρόεδρος είχε πρόσφατα επιβεβαιώσει ότι η χώρα του συνεχίζει να εξετάζει το ενδεχόμενο ένταξης στο Συμβούλιο, το οποίο τελεί υπό την ηγεσία του Αμερικανού προέδρου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

σημαία Ρουμανίας
ΔΙΕΘΝΗ

Νέο ουρανοξύστη στο Βουκουρέστι θα κατασκευάσει o Ντόναλντ Τραμπ

Η ρουμανική οικονομία επιβραδύνθηκε το πρώτο τρίμηνο του έτους εν μέσω παρατεταμένης πολιτικής κρίσης και ανησυχιών για πιθανή ύφεση, υποαποδίδοντας σε σχέση με τους περισσότερους ανταγωνιστές της στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.
ΗΠΑ Ιράν σύγκρουση
ΔΙΕΘΝΗ

Ιράν: Έτοιμο για μακρύ πόλεμο φθοράς, βλέπει ήττα η Ουάσιγκτον

Το Ιράν δήλωσε έτοιμο για παρατεταμένο πόλεμο, δώδεκα μέρες μετά τα χτυπήματα ΗΠΑ-Ισραήλ. Οι μάχες στη Μέση Ανατολή προκαλούν αύξηση στην τιμή του πετρελαίου, ενώ ο Τραμπ ανακοίνωσε χρήση στρατηγικών αποθεμάτων για σταθεροποίηση.
ΗΠΑ Ιράν σύγκρουση
ΔΙΕΘΝΗ

Ιρανός σύμβουλος αποκαλεί «Σατανά» τον Τραμπ, πρόεδρο των ΗΠΑ

Σύμβουλος του Ιρανού ηγέτη χαρακτήρισε τον Τραμπ «Σατανά» και προέβλεψε καταστροφή του Ισραήλ, λέγοντας πως μόνο το Ιράν θα παραμείνει στη Μέση Ανατολή, ενώ το σιωνιστικό καθεστώς θα εξαλειφθεί.