ΓΔ: 2514.82 1.35% Τζίρος: 180.73 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:33:36
Κατεστραμμένο κτίριο πολέμου

Τρεις νεκροί στη Ζαπορίζια από ρωσικά πλήγματα στην Ουκρανία

Τρία άτομα σκοτώθηκαν από ρωσικά πλήγματα στη Ζαπορίζια, με σοβαρές ζημιές σε σπίτια και αυτοκίνητα και διακοπή ρεύματος σε 1.500 νοικοκυριά. Ένας ακόμη νεκρός καταγράφηκε κοντά στο Κίεβο. Οι κάτοικοι καλούνται σε επαγρύπνηση.

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από ρωσικά πλήγματα στη Ζαπορίζια, στη νοτιοανατολική Ουκρανία, σύμφωνα με ανακοίνωση του περιφερειάρχη Ιβάν Φέντοροφ μέσω Telegram.

Ο ίδιος σημείωσε ότι καταστράφηκαν σπίτια και αυτοκίνητα, ενώ περίπου 1.500 νοικοκυριά έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Ο Φέντοροφ κάλεσε τους κατοίκους της Ζαπορίζια να παραμείνουν σε εγρήγορση, καθώς στην περιοχή έχει σημάνει συναγερμός για αεροπορικά πλήγματα. Επισήμανε, επίσης, τον κίνδυνο επιθέσεων με βαλλιστικούς πυραύλους.

Νωρίτερα, οι περιφερειακές αρχές του Κιέβου είχαν αναφέρει πως ένας άνθρωπος σκοτώθηκε σε ρωσικό πλήγμα στα περίχωρα της ουκρανικής πρωτεύουσας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίθεση στο Κίεβο
ΔΙΕΘΝΗ

Τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες από ρωσική επίθεση με πυραύλους στο Κίεβο

Ρωσική επίθεση με πυραύλους και drones στο Κίεβο κόστισε τη ζωή σε τρείς και προκάλεσε τραυματισμούς και σοβαρές ζημιές. Ο Ζελένσκι, από το Δουβλίνο, προειδοποίησε για μεγάλη ρωσική επιδρομή και ζήτησε επαγρύπνηση.
Κατεστραμμένο κτήριο σεισμός
ΔΙΕΘΝΗ

Βενεζουέλα: Πάνω από 2.300 νεκροί από τον σεισμό, λένε νεότερα στοιχεία

Σχεδόν 2.300 νεκροί και πάνω από 11.200 τραυματίες είναι ο απολογισμός των δύο ισχυρών σεισμών που έπληξαν τη Βενεζουέλα, ενώ ο αριθμός των αγνοουμένων φτάνει τους 50.000 και εκφράζονται φόβοι για αύξηση των θυμάτων.