ΓΔ: 2612.19 -0.11% Τζίρος: 82.02 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:37:39
Οχήματα και εμπόδια Κιέβου
Ουκρανική σημαία, πολεμικά οχήματα και εμπόδια στους δρόμους του Κιέβου.

Δύο νεκροί σε νυχτερινή ρωσική επίθεση στο Κίεβο

Ρωσικά πλήγματα στο Κίεβο τη νύχτα προκάλεσαν τον θάνατο τουλάχιστον δύο ατόμων, σύμφωνα με τον επικεφαλής της περιφερειακής διοίκησης. Στη συνοικία Ντνιπρόφσκι ξέσπασε φωτιά σε πολυκατοικία από τους βομβαρδισμούς.

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια ρωσικής επιδρομής στο Κίεβο, σύμφωνα με ανακοίνωση του επικεφαλής της περιφερειακής στρατιωτικής διοίκησης μέσω Telegram.

Όπως δήλωσε ο Τιμούρ Τκατσένκο, ένας από τους νεκρούς εντοπίστηκε στη συνοικία Ντνιπρόφσκι της ουκρανικής πρωτεύουσας, όπου ξέσπασε πυρκαγιά σε πολυκατοικία, μετά από τα ρωσικά πλήγματα, επηρεάζοντας τον όγδοο και τον ένατο όροφο του κτιρίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έκρηξη στην Ουκρανία
ΔΙΕΘΝΗ

Ρωσία: Πέντε νεκροί από ουκρανική επίθεση με drones κοντά στη Μόσχα

Επίθεση με drones από τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις στην περιφέρεια Μόσχας είχε ως αποτέλεσμα πέντε νεκρούς και έξι τραυματίες, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Βαραμπιόφ. Πυρκαγιές ξέσπασαν στη βιομηχανική ζώνη Ναβασέλκι.
Έκρηξη στην Ουκρανία
ΔΙΕΘΝΗ

Επιδρομές Ουκρανίας στη νότια Ρωσία: 2 νεκροί, 17 τραυματίες

Επιδρομές με ουκρανικά drone σε Ραστόφ και Μπιέλγκοροντ στη νοτιοδυτική Ρωσία άφησαν δύο νεκρούς και 17 τραυματίες. Ρωσικά πλήγματα πέρα από τα σύνορα προκάλεσαν έναν νεκρό και επτά τραυματίες σύμφωνα με τις αρχές.
Εκτόξευση πυραύλου Ουκρανία
ΔΙΕΘΝΗ

Δέκα νεκροί από ανταλλαγές πυρών μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας

Έξι νεκροί από ουκρανικές επιθέσεις σε κατεχόμενες περιοχές και ρωσικό έδαφος, σύμφωνα με τις τοπικές ρωσικές αρχές, ενώ τέσσερις νεκροί αναφέρονται στην Ουκρανία από ρωσικά πλήγματα, με τις ειρηνευτικές προσπάθειες στο «νεκρό σημείο».
Επίθεση στο Κίεβο
ΔΙΕΘΝΗ

Πυραυλική επίθεση στο Κίεβο: Έξι νεκροί και πολλοί τραυματίες

Ρωσική πυραυλική επίθεση στο Κίεβο στοίχισε έξι ζωές και άφησε δεκάδες τραυματίες, σύμφωνα με τον Ζελένσκι. Επιπλέον, 11 νεκροί και πολλοί τραυματίες σε Ουκρανία και Ρωσία, ενώ ουκρανικές δυνάμεις χτύπησαν αποθήκες στην Κριμαία και Αγ. Πετρούπολη.