ΓΔ: 2475.98 0.17% Τζίρος: 457.38 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Κατεστραμμένο κτήριο Κίεβο
Πυροσβέστες επιχειρούν σε κατεστραμμένο κτήριο στο Κίεβο μετά από επίθεση.

Αρκετοί τραυματίες από νέα ρωσικά πλήγματα τη νύχτα στην Ουκρανία

Επτά άτομα τραυματίστηκαν σε νέες ρωσικές επιθέσεις σε διάφορες περιοχές της Ουκρανίας το βράδυ Σαββάτου προς

Τουλάχιστον επτά τραυματίες άφησαν πίσω τους τα νέα ρωσικά πλήγματα στην Ουκρανία, τα οποία σημειώθηκαν στη διάρκεια της νύχτας του Σαββάτου προς Κυριακή, σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις των ουκρανικών αρχών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας της Ουκρανίας στο Telegram, στην περιοχή Τσερκάσι – που βρίσκεται στο κέντρο της χώρας – έξι πολίτες τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους και ένα παιδί, μετά από επίθεση που φέρεται να εξαπέλυσαν ρωσικές δυνάμεις.

Χτυπήματα ακόμη και στη δυτική Ουκρανία

Οι επιθέσεις επεκτάθηκαν και πιο δυτικά, μακριά από τη γραμμή του μετώπου. Ενδεικτικά, στην περιοχή Ιβάνο-Φρανκίφσκ, τραυματίστηκε μία γυναίκα, η οποία έχει «μεταφερθεί στο νοσοκομείο», όπως δήλωσε η αξιωματούχος Σβιτλάνα Ονίστσουκ. Το συγκεκριμένο περιστατικό υπογραμμίζει το γεγονός ότι οι ρωσικοί βομβαρδισμοί αγγίζουν και περιοχές που θεωρούνται σε σχετική απόσταση από τις κύριες συγκρούσεις.

Θάνατος 60χρονου στη Χάρκοβο

Τις πρώτες πρωινές ώρες, νέα θλιβερή είδηση ήρθε από την περιοχή Χαρκόβου στη βορειοανατολική Ουκρανία. Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, ρωσικό drone έπληξε όχημα στο οποίο επέβαινε ένας άνδρας ηλικίας 60 ετών, ο οποίος έχασε τη ζωή του.

Η κλιμάκωση των ρωσικών επιχειρήσεων επιβεβαιώνει την αδιάκοπη ένταση στη ζώνη του πολέμου, με σοβαρές επιπτώσεις στις ουκρανικές περιοχές και τους αμάχους.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αντόνιο Κόστα πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Κόστα: Η ΕΕ πρέπει να εκφράζει μόνη της τις θέσεις της στη Μόσχα

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα, τόνισε πως η ΕΕ δεν είναι μεσολαβητής στον πόλεμο της Ουκρανίας, αλλά στηρίζει τη χώρα, διατηρώντας ανοιχτή διπλωματική επικοινωνία με τη Μόσχα χωρίς αξιόπιστα σημάδια διαλόγου.
Κατεστραμμένα κτίρια Ουκρανία
ΔΙΕΘΝΗ

Ο ουκρανικός στρατός χτύπησε σιδηροδρομικές γέφυρες στην Κριμαία

Ο ουκρανικός στρατός έπληξε γέφυρες στην κατεχόμενη Κριμαία, οι οποίες χρησιμοποιούνταν από ρωσικές δυνάμεις για μεταφορά οπλισμού, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου στο Telegram. Κλιμακώνονται οι ουκρανικές επιθέσεις.
Κατεστραμμένο εργοστάσιο έκρηξη
ΔΙΕΘΝΗ

Ζημιές σε εγκαταστάσεις DTEK στη Ντνιπροπετρόφσκ από ρωσικές επιθέσεις

Ρωσικές επιθέσεις με drones και πυροβολικό προκάλεσαν σοβαρές ζημιές σε ενεργειακές εγκαταστάσεις της DTEK στη Ντνιπροπετρόφσκ, με πυρκαγιές σε κάποιες από αυτές, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία μέσω Telegram την Παρασκευή.
Σύγκρουση Ρωσίας Ουκρανίας
ΔΙΕΘΝΗ

Ρωσία: Νεκρό 8χρονο κορίτσι από ουκρανική επίθεση με drone στη Μόσχα

Ένα 8χρονο κορίτσι έχασε τη ζωή του σε πυρκαγιά που προκλήθηκε από ουκρανική επίθεση με drone στη Μόσχα, δήλωσε ο κυβερνήτης Αντρέι Βορομπιόφ, προσθέτοντας πως 16 άτομα τραυματίστηκαν και 18 πολυκατοικίες υπέστησαν ζημιές.