ΓΔ: 2015.51 1.44% Τζίρος: 255.34 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04

Μ. Κατρίνης: Η κυβέρνηση έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε πως η κυβέρνηση συμπεριφέρεται σαν να ανέλαβε μόλις τη διακυβέρνηση της χώρας, ενώ οι υπουργοί λειτουργούν σαν σχολιαστές.

«Η κυβέρνηση προσποιείται ότι δεν κυβερνά η ίδια εδώ και πενήντα μήνες, προσποιείται ότι δεν έχει καμία σχέση με την προηγούμενη κυβέρνηση λες και είναι κυβέρνηση άλλου κόμματος. Το κάνει αυτό, για να μην παραδεχτεί ότι έχει αποτύχει σε μια σειρά κρίσιμων ζητημάτων που απασχολούν τους πολίτες» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίνης, μιλώντας στη Βουλή.

«Η κυβέρνηση στο θέμα των πυρκαγιών, έχει επιλέξει το ρόλο παρατηρητή και σχολιαστή. Για πρώτη φορά καίει για 17η συνεχόμενη μέρα μια φωτιά, κάηκε η Ρόδος αλλά το συμπέρασμα ήταν ότι ο συντονισμός πέτυχε. Για πρώτη φορά είδαμε πυρκαγιές να μπαίνουν σε στρατόπεδο και να απειλούν πανάκριβα οπλικά συστήματα, αλλά και να προκαλούν εκρήξεις υλικού. Για πρώτη φορά είδαμε μια ομάδα χούλιγκαν να προαναγγέλλει τις πράξεις της, να διασχίζει όλη τη χώρα και να φτάνει ανενόχλητη στο ραντεβού θανάτου στη Νέα Φιλαδέλφεια».

«Ο πρωθυπουργός συμπεριφέρεται σαν να ανέλαβε την ευθύνη διακυβέρνησης της χώρας μόλις πριν από δύο μήνες και οι υπουργοί συμπεριφέρονται σα να είναι επισκέπτες στη χώρα, παρατηρητές και σχολιαστές», σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ. Ουσιαστικά, όπως τόνισε ο κ. Κατρίνης , «η κυβέρνηση, μετά τις εκλογές και στους πρώτους μήνες της δεύτερης θητείας της, επιβεβαιώνει διαρκώς την απώλεια επαφής με την πραγματικότητα».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαία ΠΑΣΟΚ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Δικαίωση για το περιβάλλον, σιωπή και ευθύνες στην κυβέρνηση

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κάνει λόγο για δικαίωση των περιβαλλοντικών προσφυγών στο Ευρωκοινοβούλιο, επισημαίνοντας την απουσία κυβερνητικής αντίδρασης και ζητώντας διαφάνεια και λογοδοσία.
Λογότυπο ΠΑΣΟΚ νύχτα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ΠΑΣΟΚ καλεί τον Πρωθυπουργό να εξηγήσει τις απουσίες του από Βουλή και ΚΕΔΕ

Ο Κώστας Τσουκαλάς (ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ) καλεί τον Πρωθυπουργό να εξηγήσει σε ανάρτησή του γιατί δεν προσήλθε στη Βουλή να υπερασπιστεί τα μέτρα της ΔΕΘ και γιατί απουσίασε από το συνέδριο της ΚΕΔΕ.
Σημαία ΠΑΣΟΚ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση είχε συμφωνήσει στο κλείσιμο των καταστημάτων των ΕΛΤΑ

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κατηγορεί την κυβέρνηση ότι είχε πλήρη γνώση του σχεδίου για το κλείσιμο υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ, κάνοντας λόγο για αποτυχία εκσυγχρονισμού και πολιτικές σκοπιμότητες.
Λογότυπο ΠΑΣΟΚ νύχτα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση ευτελίζει τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες για τα ΕΛΤΑ

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, μέσω του Απόστολου Πάνα, κατηγορεί την κυβέρνηση για «πολιτική αλαζονεία» μετά την αναβολή της συνεδρίασης για τα ΕΛΤΑ και τονίζει ότι θα υπερασπιστεί τον δημόσιο χαρακτήρα τους.
Σημαία ΠΑΣΟΚ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση ευθύνεται για καθυστερήσεις και διαφθορά στον ΟΠΕΚΕΠΕ

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κατηγορεί τον Άδωνι Γεωργιάδη για αποποίηση ευθυνών σχετικά με τη διαφθορά και τις καθυστερήσεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ, τονίζοντας ότι η κυβερνητική ανεπάρκεια πλήττει τους αγρότες.