ΓΔ: 2178.76 3.62% Τζίρος: 327.76 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Φωτο: ΑΠΕ

ΚΙΝΑΛ: Ανακοινώθηκαν οι νέοι Τομεάρχες και τα μέλη των Τομέων

Περισσότερα από 1.300 στελέχη του κόμματος στο νέο σχήμα. Για τη συγκρότηση των Τομέων Πολιτικής, αξιοποιήθηκαν ιδιαίτερα οι αυτοπροτάσεις των στελεχών.

Δόθηκε πριν από λίγη ώρα στη δημοσιότητα η πλήρης σύνθεση των Τομέων Πολιτικής του Κινήματος Αλλαγής καθώς και οι γραμματείς κάθε τομέα. Η συγκρότηση τους κράτησε αρκετές εβδομάδες και η τελική λίστα εγκρίθηκε από τη Κ.Ε στη χθεσινή συνεδρίασή της.

Το κύριο καθήκον των Τομέων αφορά στην προγραμματική επεξεργασία των θέσεων του κόμματος και τις καθημερινές πολιτικές του παρεμβάσεις στα πολιτικά ζητήματα που ανακύπτουν. «Ασκούμε μαχητική, υπεύθυνη και προγραμματική αντιπολίτευση. Με προτάσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας και της χώρας απέναντι σε συντηρητικές πολιτικές», αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος.

Στο νέο σχήμα Τομέων εντάσσονται περισσότερα από 1.300 στελέχη του κόμματος. Επισημαίνεται ότι, στα πλαίσια του επιμέρους σχεδιασμού του κάθε Τομέα, θα αξιοποιηθεί κάθε διαθεσιμότητα και άλλων στελεχών να συμμετάσχουν. Για τη συγκρότηση των Τομέων Πολιτικής, αξιοποιήθηκαν ιδιαίτερα οι αυτοπροτάσεις των στελεχών, όπως αυτές αποτυπώθηκαν στην ανοιχτή πλατφόρμα δήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στους Τομείς, η οποία θα παραμείνει ανοιχτή για το σύνολο των στελεχών και μελών του Κινήματος Αλλαγής.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΙΝΑΛ: Έντονος προβληματισμός για το μέλλον του κόμματος

Με τοποθετήσεις μελών της Κεντρικής Επιτροπής ξεκίνησε η δεύτερη μέρα των εργασιών της Κ.Ε. του Κινήματος Αλλαγής. Εμφανής ο προβληματισμός για το εκλογικό αποτέλεσμα αλλά κυρίως για τη προοπτική του και τη στρατηγική που θα πρέπει να ακολουθήσει.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΙΝΑΛ: Οι θέσεις μας για τον εκλογικό νόμο δεν μπαίνουν σε ζυγαριά

Οι θέσεις μας για τον εκλογικό νόμο, την ψήφο των αποδήμων, την αναθεώρηση του Συντάγματος και την εκλογή του Προέδρου Δημοκρατίας, είναι κρυστάλλινες και δεν μπαίνουν σε καμία ζυγαριά, σχολιάζει το Κίνημα Αλλαγής.
Μητσοτάκης, Ανδρουλάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Ανδρουλάκης: Να αποφύγει η Ελλάδα κάθε εμπλοκή στον πόλεμο

Στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ανδρουλάκη συζητήθηκαν η στάση της ΕΕ, οι συνέπειες στη Μ. Ανατολή και ο επαναπατρισμός Ελλήνων. Ο Ανδρουλάκης τόνισε την ανάγκη αποφυγής εμπλοκής της Ελλάδας και στήριξης του διεθνούς δικαίου.
Λογότυπο ΠΑΣΟΚ συνέδριο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Νέα ονόματα για Επιτροπή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ανακοινώνονται σύντομα

Σύντομα θα ανακοινωθούν νέα μέλη της Επιτροπής Συμπαράταξης και Διαλόγου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, με στόχο την ενεργή συμμετοχή πολιτών και τον καθορισμό της στρατηγικής του κόμματος ενόψει των εκλογών, τόνισε ο Κ. Σκανδαλίδης.