ΓΔ: 2132.56 0.10% Τζίρος: 267.45 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Φωτο: ΑΠΕ

ΣΥΡΙΖΑ για Β. Θάνου: Πυροτεχνήματα και αντιπερισπασμοί από την κυβέρνηση

«Όσες κασέτες και να ανασύρει από το συρτάρι του το καθεστώς Μητσοτάκη, ας γνωρίζει ότι καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Απάντηση» στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας όπου καλεί τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρα, αναφορικά με εκβιασμούς στον επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλο από την πρώην πρόεδρο του Αρείου Πάγου και συνεργάτη του κ. Τσίπρα, Βασιλική Θάνου, δίνει με δική του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Σε αυτήν τονίζει ότι «Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας iefimerida.gr για την υπόθεση Βγενόπουλου, την οποία επανέφερε σήμερα στο προσκήνιο προφανώς κατ’ εντολή του Μεγάρου Μαξίμου, όπως φαίνεται και από την εσπευσμένη ανακοίνωση της ΝΔ, αφορά μία γνωστή υπόθεση η οποία έχει εξεταστεί από τη Δικαιοσύνη ήδη από το 2016.

Αν υπάρχει οποιοδήποτε νέο στοιχείο, οφείλουν οι κάτοχοί του να δώσουν άμεσα στη Δικαιοσύνη, η οποία είναι και η μόνη αρμόδια να αξιολογήσει την αξιοπιστία και τη σοβαρότητά του. Από εκεί και πέρα, όσο το καθεστώς Μητσοτάκη θα βλέπει τον κλοιό να σφίγγει, τόσο θα επιλέγει πυροτεχνήματα και αντιπερισπασμούς, μήπως και ξεφύγει η δημόσια συζήτηση από την ακρίβεια, τη λεηλασία στο δημόσιο με τα 7 δις απευθείας αναθέσεων, την οργή των πολιτών και τις καταγγελίες ακόμη και γαλάζιων ευρωβουλευτών για τις διώξεις δικαστών και δημοσιογράφων, που μας συγκρίνουν με την Ουγγαρία του Όρμπαν.

Όσες κασέτες και να ανασύρει από το συρτάρι του το καθεστώς Μητσοτάκη, ας γνωρίζει ότι καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Μπορεί να πει το ίδιο και ο κ. Μητσοτάκης για αυτούς που μας κυβερνούν σήμερα;»

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σταύρος Παπασταύρου στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στ. Παπασταύρου: Ρεσιτάλ ανακρίβειας και καιροσκοπισμός από ΣΥΡΙΖΑ

Ο υπουργός Ενέργειας Σταύρος Παπασταύρου κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Σωκράτη Φάμελλο για ανακρίβειες και καιροσκοπισμό, τονίζοντας πως δεν ψήφισαν σύμβαση που οι ίδιοι είχαν διαπραγματευτεί και υπογράψει ως κυβέρνηση.
Κώστας Ζαχαριάδης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κώστας Ζαχαριάδης: Οι διαφορές Μητσοτάκη το 2021 και το 2026

Ο Κώστας Ζαχαριάδης κατηγορεί τον πρωθυπουργό για αλλαγή στάσης σχετικά με την πυρηνική ενέργεια, επισημαίνοντας πως αν και παλαιότερα την απέκλειε, τώρα εξετάζει τη δυνατότητα χρήσης μικρών πυρηνικών αντιδραστήρων στην Ελλάδα.
Ολομέλεια Ελληνικής Βουλής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκη: Αποσύρει τη συμμετοχή της από το Athens Alitheia Forum

Η Νίκη αποσύρεται από το Athens Alitheia Forum, καταγγέλλοντας κυβερνητική προβολή και έλλειψη διακομματικής συμμετοχής μετά την αποχώρηση ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, επιμένοντας σε διαφανή και ουσιαστικό δημόσιο διάλογο.
Παύλος Πολάκης στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση Π. Μαρινάκη σε ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Π. Μαρινάκης καταδίκασε την ανάρτηση Πολάκη για την επίθεση στον CEO της CEPAL, κάνοντας λόγο για απαράδεκτη στάση και επαναλαμβάνοντας την εμπιστοσύνη του στην ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη των δραστών.
Σωκράτης Φάμελλος σε ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιστολή Φάμελλου-Χαρίτση στον πρωθυπουργό για σύγκληση πολιτικών αρχηγών

Με επιστολές σε Μητσοτάκη και Πρόεδρο Δημοκρατίας, Φάμελλος και Χαρίτσης ζητούν άμεση σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών λόγω της κρίσης στη Μέση Ανατολή και των συνεπειών της για τα ελληνικά συμφέροντα.