ΓΔ: 2530.46 -2.22% Τζίρος: 763.98 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Tsipras
Shutterstock

Σε περιοδεία στη Δυτική Μακεδονία ο Αλέξης Τσίπρας

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πραγματοποιήσει περιοδεία στους νομούς Κοζάνης, Φλώρινας και Γρεβενών, στο πλαίσιο του δημοκρατικού καλέσματος για ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, την Τετάρτη και Πέμπτη (13 και 14 Νοεμβρίου) θα πραγματοποιήσει περιοδεία στους νομούς Κοζάνης, Φλώρινας και Γρεβενών, στο πλαίσιο του δημοκρατικού καλέσματος για ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, θα επισκεφτεί το Νομό Γρεβενών, όπου θα συμμετάσχει σε ανοιχτή συζήτηση με τους πολίτες στο Κέντρο Πολιτισμού δήμου Γρεβενών (11.30 πμ). Στη συνέχεια θα επισκεφθεί την πόλη της Κοζάνης, όπου θα λάβει μέρος σε ανοιχτή συνέλευση στη Στέγη Ποντιακού Ελληνισμού (19.30μμ).

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου, θα έχει συνάντηση με τις Πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο Κτήριο Διοίκησης (10.00πμ) και ακολούθως θα επισκεφτεί το δήμο Σερβίων (11.30πμ).

Ο Αλέξης Τσίπρας, στη συνέχεια θα περιοδεύσει στο νομό Φλώρινας, όπου θα επισκεφτεί τη δημοτική επιχείρηση “Ξινό Νερό” (13.00μμ).

Το απόγευμα (18.00μμ) θα συμμετάσχει σε ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, στην Αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων του δήμου Φλώρινας (Νέο Πάρκο).

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παύλος Μαρινάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Μαρινάκης: Ο κ. Τσίπρας παρουσιάζει την παρανομία ως ενοχή κυβέρνησης

Ο Παύλος Μαρινάκης απάντησε σκληρά στον Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον ότι προσπαθεί να επιρρίψει ευθύνες στην κυβέρνηση για υποθέσεις παρανομίας που αποκαλύπτουν οι Αρχές, αντί να αναγνωρίζει τη δουλειά των ελεγκτικών μηχανισμών.
Αλέξης Τσίπρας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Προτρέπει τους πολίτες να παρακολουθήσουν το «Νονό»

Ο Αλέξης Τσίπρας, πρόεδρος της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης, ανακοίνωσε ότι κάθε Σάββατο θα προτείνει μια ταινία σχολιάζοντας την επικαιρότητα. Για αυτή την εβδομάδα επέλεξε τον «Νονό» του Φράνσις Φορντ Κόπολα.
Παύλος Μαρινάκης πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρινάκης: Η επερχόμενη μεγάλη μάχη θα είναι ιδεολογική

Ο Παύλος Μαρινάκης, στη Συνδιάσκεψη της ΟΝΝΕΔ, άσκησε κριτική σε Τσίπρα και Ακροδεξιά, δηλώνοντας πως το διακύβευμα του 2027 είναι μάχη ιδεών ανάμεσα σε σοβαρή πολιτική και λαϊκισμό, ενώ προέβλεψε νίκη της ΝΔ και Μητσοτάκη.
Αλέξης Τσίπρας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας από Γκράβα: Επιβάλλεται ασφαλής επιστροφή των μαθητών στις αίθουσες

Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε το σχολικό συγκρότημα Γκράβας, όπου συζήτησε με γονείς και εκπαιδευτικούς για το κλείσιμο λόγω οσμής αερίου και επεσήμανε τις ελλείψεις ασφάλειας και την αδιαφορία της κυβέρνησης.
Παύλος Μαρινάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Μαρινάκης: Το rebranding αλλάζει εικόνα, όχι όμως και την ιστορία

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Π. Μαρινάκης κατηγορεί τον Αλ. Τσίπρα πως αγνοεί τα πεπραγμένα της κυβέρνησής του, υπογραμμίζοντας ότι στη θητεία του δεν υπήρξε ουσιαστικό επίτευγμα και πως σήμερα ασκεί αβάσιμη κριτική για εθνικά θέματα.
Αλέξης Τσίπρας πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Απαραίτητη νέα εθνική πυξίδα λόγω αποτυχιών Μητσοτάκη

Ο Αλέξης Τσίπρας ασκεί έντονη κριτική στην κυβέρνηση για το τουρκολιβυκό σύμφωνο και κατηγορεί τον πρωθυπουργό για αποτυχία στην εξωτερική πολιτική, τονίζοντας και τις δηλώσεις βουλευτών της ΝΔ που συμφωνούν με αυτήν την άποψη.