ΓΔ: 2661.3 -0.99% Τζίρος: 4,264.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:35:04
Τσίπρας
Φώτο: Shutterstock

Ο Τσίπας ευχήθηκε στον Φερνάντες «να μαζέψει τα σπασμένα των νεοφιλελεύθερων»

«Η προοδευτική κυβέρνηση καλείται να μαζέψει τα σπασμένα των νεοφιλελεύθερων» ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook ο Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στην κυβερνητική αλλαγή στην Αργεντινή και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Αλμπέρτο Φερνάντες.

Στην κυβερνητική αλλαγή στην Αργεντινή αναφέρεται με ανάρτησή του στο Facebook ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, και εύχεται καλή επιτυχία στον Αλμπέρτο Φερνάντες.

Στην ανάρτησή του ο κ. Τσίπρας αναφέρει: «Πριν από 4 χρόνια, με τη στήριξη των συστημικών μέσων ενημέρωσης της χώρας του και τις ευλογίες του διεθνούς οικονομικού κατεστημένου, ο εκλεχτός της Δεξιάς εξελέγη Πρόεδρος της Αργεντινής. Βασική του υπόσχεση, με νεοφιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις, να στηρίξει τη μεσαία τάξη, να μειώσει τους φόρους των επιχειρήσεων και να να διπλασιάσει τους ρυθμούς ανάπτυξης, καθότι η Αριστερά δε μπορούσε 'λόγω ιδεοληψιών'.Τέσσερα χρόνια μετά, ο εκλεχτός του συστήματος, αφού τα έκανε θάλασσα σε όλους τους στόχους, αφού γύρισε τη χώρα πίσω στα νύχια του Δ.Ν.Τ, έχασε πανηγυρικά τις εκλογές». 

Η ανάρτηση κλείνει με ευχές στον νικητή των εκλογών: «Συγχαρητήρια στον Αλμπέρτο Φερνάντες για τη μεγάλη του εκλογική νίκη. Για ακόμη μία φορά, μια προοδευτική κυβέρνηση καλείται να μαζέψει τα σπασμένα των νεοφιλελεύθερων προκατόχων της. Καλή επιτυχία!».  

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α. Παπαδοπούλου: Κίνδυνος νομιμοποίησης νεοναζισμού από Σ. Βούλτεψη

Η Άννα Παπαδοπούλου, αναπλ. εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., κατήγγειλε τη Σοφία Βούλτεψη για εξίσωση Τσίπρα-Κασιδιάρη, κάνοντας λόγο για επικίνδυνη προσπάθεια κανονικοποίησης του νεοναζισμού, και κάλεσε τον Μητσοτάκη να τοποθετηθεί.
Αλέξης Τσίπρας ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Όχι στην περικοπή επιδόματος ανεργίας από τον Μητσοτάκη

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως η στάση του πρωθυπουργού για το επίδομα ανεργίας δείχνει πως πρόκειται για κυβερνητικό σχέδιο και όχι προσωπική άποψη του Μαρινάκη, υπογραμμίζοντας ότι το επίδομα είναι ανταποδοτική παροχή.
Παύλος Μαρινάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρινάκης: Ο Κουτεντάκης διέψευσε τον Τσίπρα για το κόστος του προγράμματος τους

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα για λανθασμένη κοστολόγηση του προγράμματός του, επισημαίνοντας ότι οι δηλώσεις Κουτεντάκη αποκαλύπτουν ετήσιες δαπάνες 7,5 δισ. και μιλά για πολιτική εξαπάτηση.
Αλέξης Τσίπρας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πρόεδρος της ΕΛ.ΑΣ Αλέξης Τσίπρας στη 90η ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη

Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε τη 90η ΔΕΘ, ενημερώθηκε για το σχέδιο ανάπλασης και το μητροπολιτικό πάρκο και πέρασε από τα περίπτερα Ηρακλή-Απόλλωνα Καλαμαριάς, όπου του χάρισαν φανέλα και συνομίλησε με παίκτες.