ΓΔ: 2530.46 -2.22% Τζίρος: 763.98 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Λουλούδια και κεριά μνήμης

Ν. Κεραμέως: Φόρος τιμής στους δύο πεσόντες εν ώρα καθήκοντος

Η Νίκη Κεραμέως αποχαιρέτησε με θλίψη τον Έλληνα μεταφραστή και τον αλλοδαπό χειριστή που έχασαν τη ζωή τους στη φωτιά της Ψάθας, εκφράζοντας συλλυπητήρια στις οικογένειες και ευχόμενη δύναμη και κουράγιο, λέγοντας «Αιωνία η μνήμη τους».

Με αφορμή την τραγική απώλεια του Έλληνα μεταφραστή και του αλλοδαπού χειριστή που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια επιχείρησης κατάσβεσης πυρκαγιάς στην Ψάθα, η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Νίκη Κεραμέως, εξέφρασε τη βαθιά της θλίψη.

Σε ανάρτησή της στο "Χ", η υπουργός τόνισε την αυταπάρνηση με την οποία οι δύο άνδρες εκτελούσαν το καθήκον τους, υπογραμμίζοντας τη σημασία της προσφοράς τους στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς.

Η Νίκη Κεραμέως απηύθυνε τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων, ευχόμενη να βρουν δύναμη και κουράγιο μπροστά στη μεγάλη αυτή απώλεια.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους αγαπημένους τους ανθρώπους. Με την ευχή να βρουν δύναμη και κουράγιο απέναντι σε αυτή την ανείπωτη απώλεια» και κατέληξε «Αιωνία τους η μνήμη».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκη Κεραμέως ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Κεραμέως: Τρία βασικά προβλήματα στη ευρωπαϊκή αγορά εργασίας

Η Νίκη Κεραμέως ανέδειξε στο Συμβούλιο Υπουργών τρεις βασικές προκλήσεις της ευρωπαϊκής αγοράς εργασίας: την αναντιστοιχία δεξιοτήτων, τις τεχνολογικές αλλαγές και τα θέματα υγείας και ασφάλειας.
Νίκη Κεραμέως ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ιστορική μείωση ανεργίας: Στο επίκεντρο της Τριμερούς Κοινωνικής Συνόδου

Στο επίκεντρο της παρέμβασης της Νίκης Κεραμέως στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες βρέθηκαν η ενίσχυση της ευρωπαϊκής ανταγωνιστικότητας, η αγορά εργασίας, η μείωση της ανεργίας και οι προκλήσεις που φέρνει η τεχνητή νοημοσύνη.
τεχνητή νοημοσύνη interface
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχίζεται ο διάλογος για το νομοσχέδιο περιορισμού της ΑΙ στην εργασία

Η Ν. Κεραμέως συναντήθηκε με κοινωνικούς εταίρους για το νέο νομοσχέδιο που ρυθμίζει τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης στην εργασία και βελτιώνει συνθήκες στις πλατφόρμες, ακούγοντας και υιοθετώντας προτάσεις τους.
Νίκη Κεραμέως ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Ρεκόρ απασχόλησης 72,2% και 2.500 θέσεις στη ΔΥΠΑ

Ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη η 57η Ημέρα Καριέρας της ΔΥΠΑ, με πάνω από 100 επιχειρήσεις και 2.500 διαθέσιμες θέσεις εργασίας. Η υπουργός Νίκη Κεραμέως τόνισε τα ιστορικά υψηλά απασχόλησης που καταγράφει η χώρα.
Νίκη Κεραμέως ομιλία
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κεραμέως: 400 ευρώ για τους συνταξιούχους – Αυξάνεται και ο κατώτατος μισθός

Τα 3 μέτρα του υπουργείου Εργασίας που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ ανέλυσε η Νίκη Κεραμέως, με επίκεντρο την ετήσια ενίσχυση των 400 ευρώ για συνταξιούχους, τη νέα αύξηση του κατώτατου μισθού και τη νέα μείωση των ασφαλιστικών εισφορών.