ΓΔ: 2636.54 -1.24% Τζίρος: 502.26 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Ζωή Κωνσταντοπούλου Βουλή
Φώτο: SOOC

Κωνσταντοπούλου: Η αλήθεια για τα Τέμπη θα αποκαλυφθεί, ο κόσμος ζητά δικαιοσύνη

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου τονίζει ότι «στο τέλος η αλήθεια θα φανεί» και πως ο κόσμος ζητά δικαιοσύνη για τα Τέμπη, κάνοντας αναφορά σε βίντεο όπου σχολιάζει δηλώσεις του πρωθυπουργού και του υπουργού Δικαιοσύνης.

«Στο τέλος η αλήθεια θα βγει. Ο κόσμος επιζητεί και διψά για δικαιοσύνη», δηλώνει η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, αναφερόμενη στη δίκη για τα Τέμπη και στο ζήτημα της χωρητικότητας της αίθουσας.

Η κ. Κωνσταντοπούλου δημοσίευσε βίντεο σε προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο περιλαμβάνονται δηλώσεις του πρωθυπουργού και του υπουργού Δικαιοσύνης σχετικά με το θέμα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κτίριο Ευρωπαϊκής Επιτροπής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΕ: Διαδικασία επί παραβάσει κατά 20 χωρών για εμπορία ανθρώπων

Η Κομισιόν απέστειλε προειδοποιήσεις σε 20 χώρες, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα, επειδή δεν ενσωμάτωσαν πλήρως την αναθεωρημένη οδηγία της ΕΕ κατά της εμπορίας ανθρώπων. Έχουν δύο μήνες να απαντήσουν ή θα ακολουθήσουν κυρώσεις.
Παύλος Πολάκης στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης: Νέο υπόμνημα στην Εισαγγελία για τον ΕΟΔΥ

Ο Παύλος Πολάκης κατέθεσε νέο υπόμνημα για τον ΕΟΔΥ στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, τονίζοντας ότι μετά από δύο χρόνια καθυστερήσεων, διαλύεται το «πέπλο προστασίας» γύρω από υποθέσεις ανομίας στον οργανισμό.
Λουλούδια και κεριά μνήμης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Πορεία μνήμης για τα 8 χρόνια από τον θάνατο Ζακ Κωστόπουλου

Πορεία μνήμης για τα οκτώ χρόνια από τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου έγινε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με συμμετοχή συλλογικοτήτων του αντιεξουσιαστικού χώρου, της LGTBQI+ κοινότητας και άλλων οργανώσεων.
ξέπλυμα χρήματος σύμβολα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρέμβαση της Αρχής για ξέπλυμα στη υπόθεση Γ. Μαζωνάκη

Η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες ερευνά άμεσα τους δύο γιατρούς στην υπόθεση Μαζωνάκη, εξετάζοντας αν υπάρχει ξέπλυμα χρήματος και ενδεχομένως δέσμευση περιουσιακών στοιχείων.
Κτίριο φυλακών Κορυδαλλού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις φυλακές οδηγήθηκαν οι γιατροί για τον θάνατο του Μαζωνάκη

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκαν οι δύο γιατροί που προφυλακίστηκαν για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, με τη μεταγωγή τους να γίνεται νωρίς το πρωί, πρώτα της γυναίκας και έπειτα του συζύγου της.