ΓΔ: 2530.46 -2.22% Τζίρος: 763.98 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Κωνσταντίνος Τασούλας γραφείο
Φωτο: Giannis Liakos / POOL / SOOC

Συνάντηση Τασούλα - Τσίπρα: Ελληνοτουρκικά και προοπτικές της οικονομίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα στο Προεδρικό Μέγαρο, με συζήτηση για πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, ελληνοτουρκικά και τη δημόσια δραστηριότητά του.

Οι πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, καθώς και τα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα με τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι κ.κ. Τασούλας και Τσίπρας προχώρησαν σε ανασκόπηση των τελευταίων εξελίξεων, με έμφαση στην πορεία των ελληνοτουρκικών σχέσεων και στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.

Παράλληλα, συζητήθηκε η τρέχουσα δραστηριότητα του κ. Τσίπρα στα δημόσια πράγματα, η οποία επικεντρώνεται στην παρουσίαση του βιβλίου του «Ιθάκη» σε διάφορες πόλεις της χώρας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παύλος Μαρινάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Μαρινάκης: Ο κ. Τσίπρας παρουσιάζει την παρανομία ως ενοχή κυβέρνησης

Ο Παύλος Μαρινάκης απάντησε σκληρά στον Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον ότι προσπαθεί να επιρρίψει ευθύνες στην κυβέρνηση για υποθέσεις παρανομίας που αποκαλύπτουν οι Αρχές, αντί να αναγνωρίζει τη δουλειά των ελεγκτικών μηχανισμών.
Αλέξης Τσίπρας ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Θα βρούμε τα λεφτά με την εντιμότητά μας

Ο Αλέξης Τσίπρας, από τον Παλαμά Καρδίτσας, άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για ΟΠΕΚΕΠΕ και Τέμπη, δεσμευόμενος για σύγκρουση με τα μεγάλα συμφέροντα και προτάσσοντας έκτακτη εισφορά στους πλούσιους για δημόσια χρηματοδότηση.
Νίκος Παππάς στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Παππάς: Ο Τσίπρας συγχώρεσε τους ανεξάρτητους και έδωσε πεντάμηνο

Ο Ν. Παππάς κατηγόρησε την κυβέρνηση για ψευδείς ισχυρισμούς σχετικά με τον δημοσιονομικό χώρο και τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης, ενώ κάλεσε σε αναθεώρηση οικονομικών προγραμμάτων και τόνισε την ανάγκη για προοδευτική πίεση.
Κώστας Τσουκαλάς πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσουκαλάς: Μητσοτάκης και Τσίπρας χαμηλώνουν πολύ τον πήχη για τη χώρα

Ο Κώστας Τσουκαλάς δήλωσε πως Τσίπρας και Μητσοτάκης δεν προσφέρουν λύσεις, ενώ κατηγόρησε την ΕΛΑΣ ότι αντιγράφει το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ σε βασικά θέματα όπως ενέργεια και στεγαστικό, με αδύναμο κοινωνικό πρόσημο.
Αλέξης Τσίπρας ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ. πετυχαίνει, η κυβερνητική αριθμητική χωλαίνει

Η ΕΛ.Α.Σ. απαντά στην κυβέρνηση για την κοστολόγηση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Αλ. Τσίπρας, τονίζοντας ότι η κυβερνητική «αριθμητική» δεν πείθει και κάνοντας λόγο για αναξιόπιστους υπολογισμούς στο κόστος του προγράμματος.
Άκης Σκέρτσος πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκέρτσος για Τσίπρα: Ο λύκος κι αν γέρασε, δεν αλλάζει χαρακτήρα

Ο Άκης Σκέρτσος αναφέρει πως το κόστος για τις 2.750 κοινωνικές κατοικίες, που θα ανεγερθούν σε ανενεργά στρατόπεδα, υπολογίζεται σε περίπου 1.850 ευρώ/τ.μ. ή 150.000 ευρώ ανά διαμέρισμα, με συνολικό προϋπολογισμό 420 εκατ. ευρώ.