ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 1.40 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:15:01
Αγροτική διαμαρτυρία από αέρος
Αγρότες συγκεντρώνονται με τα τρακτέρ τους σε κεντρικό αυτοκινητόδρομο, φωτογραφημένο από ψηλά.

Στα μπλόκα οι αγρότες του Ε65 παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες

Οι αγρότες της Καρδίτσας και των Τρικάλων παραμένουν στα μπλόκα στον Ε65, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, με στήριξη από τοπικούς φορείς. Ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα επισκεφθεί το μπλόκο της Καρδίτσας την Κυριακή.

Στα μπλόκα παραμένουν οι αγρότες της Καρδίτσας και των Τρικάλων, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, εντείνοντας τις κινητοποιήσεις τους.

Δημοτικά συμβούλια δήμων της Δυτικής Θεσσαλίας, σωματεία και σύλλογοι εκφράζουν τη στήριξή τους, εγκρίνοντας ψηφίσματα συμπαράστασης προς τις αγροτικές κινητοποιήσεις.

Οι αγρότες της Καρδίτσας στον αυτοκινητόδρομο Ε65 και των Τρικάλων στα διόδια του Λόγγου στον ίδιο δρόμο, δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν και να κλιμακώσουν τον αγώνα τους.

Όπως επισημαίνουν, «Δεν θα φύγουμε από τα μπλόκα αν δεν ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά μας», μεταφέροντας ξεκάθαρο μήνυμα από τα δύο βασικά μπλόκα που έχουν στηθεί στον αυτοκινητόδρομο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα επισκεφθεί αύριο Κυριακή στις 11:00 το μπλόκο των αγροτών της Καρδίτσας στον Ε65

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τρακτέρ στο Σύνταγμα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποχωρούν σήμερα από το Σύνταγμα τα τρακτέρ μετά το τέλος του συλλαλητηρίου

Πάνω από 40 τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα αναμένεται να αποχωρήσουν σήμερα το μεσημέρι από το Σύνταγμα, μετά το χθεσινό συλλαλητήριο όπου πάνω από 1.000 διαδηλωτές ζήτησαν λύσεις για κόστος παραγωγής και αποζημιώσεις.
Τρακτέρ στο Σύνταγμα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σωκράτης Φάμελλος: Εκπροσωπούμε τους τίμιους αγρότες, όχι συμφέροντα

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στέκεται στο πλευρό των τίμιων αγροτών και στηρίζει τα δίκαια αιτήματά τους για μείωση του κόστους παραγωγής, φθηνότερο αγροτικό πετρέλαιο και αγροτικό ρεύμα, όπως δήλωσε ο Σωκράτης Φάμελλος από το συλλαλητήριο.
αγροτική διαμαρτυρία Αθήνα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αγρότες στο Σύνταγμα: Συλλαλητήριο με πάνω από 1.000 συμμετέχοντες και 40 τρακτέρ

Με περισσότερους από 1.000 αγρότες και πάνω από 40 τρακτέρ στο Σύνταγμα, η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων έστειλε μήνυμα συνέχισης του αγώνα για στήριξη της παραγωγής, κάνοντας λόγο για πολιτική που «ερημώνει την ύπαιθρο».
αγροτική διαμαρτυρία Αθήνα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αγρότες στο Σύνταγμα: 44 τρακτέρ και μαζική συγκέντρωση έξω από τη Βουλή

Σε εξέλιξη είναι το συλλαλητήριο της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων στο Σύνταγμα, με 44 τρακτέρ και πάνω από 1.000 αγρότες και κτηνοτρόφους, κατά την Αστυνομία. Ζητούν μέτρα για κόστος παραγωγής, τιμές, ΕΛΓΑ και αποζημιώσεις.
Τρακτέρ στο Σύνταγμα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αγρότες και 70 τρακτέρ στο Σύνταγμα για το συλλαλητήριο των Μπλόκων

Γύρω στα 70 τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα για προγραμματισμένη κινητοποίηση αγροτών και κτηνοτρόφων. Θα παραμείνουν όλη τη νύχτα, με αποχώρηση το μεσημέρι του Σαββάτου.
Τρακτέρ με ελληνική σημαία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγροτικές κινητοποιήσεις στην Αθήνα με 44 τρακτέρ καθοδόν για το Σύνταγμα

Κλειστή η λεωφόρος Αμαλίας λόγω της συγκέντρωσης αγροτών στο Σύνταγμα. Περίπου 600 αγρότες και τρακτέρ βρίσκονται στο σημείο, ενώ η κεντρική διαμαρτυρία έχει προγραμματιστεί για τις 4 μμ απέναντι από τη Βουλή.