ΓΔ: 2530.46 -2.22% Τζίρος: 763.98 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Τρακτέρ σε αγρό

Ανοιχτό το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη στα διόδια Μαλγάρων, κλειστό προς Αθήνα

Αγρότες του δήμου Δέλτα άνοιξαν το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη στα διόδια Μαλγάρων, ενώ το ρεύμα προς Αθήνα παραμένει κλειστό έως τουλάχιστον τις 21:00. Η αστυνομία καλεί οδηγούς σε εναλλακτικές διαδρομές.

Λίγο πριν από τις 15:30, οι αγρότες του δήμου Δέλτα που έχουν στήσει μπλόκο στα διόδια Μαλγάρων προχώρησαν σε άνοιγμα του ρεύματος της Εθνικής Οδού προς Θεσσαλονίκη, ενώ το ρεύμα προς Αθήνα παραμένει κλειστό. Σύμφωνα με μέλος της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου, «το ρεύμα προς Αθήνα, αν ανοίξει, αυτό θα γίνει μετά τις 21:00».

Η κινητοποίηση ξεκίνησε αιφνιδιαστικά λίγο μετά τις 11 το πρωί, όταν οι αγρότες έκλεισαν αρχικά ένα ρεύμα της Εθνικής Οδού στο ύψος των διοδίων Μαλγάρων και στη συνέχεια και το δεύτερο. Προηγήθηκε μηχανοκίνητη πορεία προς τα διόδια σε συνεννόηση με την αστυνομία, ώστε να παραταχθούν εκατέρωθεν της οδού χωρίς να διακοπεί η κυκλοφορία.

Ωστόσο, κατά την αναμονή τους στον παράδρομο, δεύτερη ομάδα αγροτών κινήθηκε αιφνιδιαστικά στον αυτοκινητόδρομο, με αποτέλεσμα τον πλήρη αποκλεισμό του σημείου.

Η αστυνομία παραμένει παρούσα, ενώ οι οδηγοί καλούνται να επιλέγουν εναλλακτικές διαδρομές για να αποφύγουν καθυστερήσεις.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λεωφορείο ΚΤΕΛ στάση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΤΕΛ: Ακυρώνονται 50 δρομολόγια Αθήνα - Θεσσαλονίκη λόγω αποκλεισμών

Το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ότι ακυρώνονται σήμερα συνολικά 50 δρομολόγια στη γραμμή Αθήνα–Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη–Αθήνα, λόγω πλήρους αποκλεισμού των οδικών αξόνων από αγρότες και κτηνοτρόφους και έπειτα από ενημέρωση της ΓΑΔ Θεσσαλίας.
Τρακτέρ σε κινητοποίηση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπλόκο Μαλγάρων: Άνοιξε προσωρινά το ρεύμα προς Αθήνα έως τις 18:00

Οι αγρότες άνοιξαν προσωρινά το ρεύμα Μαλγάρων προς Αθήνα για αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας, μέχρι τις 18:00, οπότε θα επανεκτιμήσουν την κατάσταση. Νωρίτερα, είχαν κλείσει για μία ώρα και τα δύο ρεύματα της Εγνατίας στο Δερβένι.
Γιώργος Κώτσηρας ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Κώτσηρας: Βελτιώνουμε τις αστικές συγκοινωνίες για καλύτερη καθημερινότητα

Ο Γ. Κώτσηρας ανέφερε πρόοδο στα ΜΜΜ Αθήνας-Θεσσαλονίκης, με νέα λεωφορεία, συχνότερα δρομολόγια και αύξηση πρότυπων γραμμών που καλύπτουν μεγάλο μέρος της επιβατικής κίνησης. Γίνεται και προώθηση ψηφιακών εφαρμογών για διαφάνεια στις εξετάσεις.
Όλγα Κεφαλογιάννη πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όλγα Κεφαλογιάννη: Θετική η ενίσχυση του Οδηγού Michelin στην Ελλάδα

Το Υπουργείο Τουρισμού χαιρετίζει την ένταξη Θεσσαλονίκης και Σαντορίνης στον Οδηγό MICHELIN 2027, στο πλαίσιο συνεργασίας με τον ΕΟΤ, στοχεύοντας στην ενίσχυση της γαστρονομικής ταυτότητας των ελληνικών προορισμών.
Κόμβος Αττική Οδός
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλοφοριακό: Τα προβλήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τι λύσεις υπάρχουν

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος επισημαίνει ότι το κυκλοφοριακό στην Ελλάδα δεν λύνεται με αποσπασματικά έργα αλλά απαιτεί μακροχρόνιο σχεδιασμό και συνέπεια, όπως αναλύει και στο νέο του βιβλίο για τις μεταφορές και την κυκλοφορία.
κλειστό γυμναστήριο Εκάλη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΥΠΑ: Υποβολή αιτήσεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών για ΑμεΑ Αθήνας και Θεσσαλονίκης

Η ΔΥΠΑ προσκαλεί τα ενταγμένα μέλη του μητρώου εκπαιδευτικών να δηλώσουν προτίμηση σχολικής μονάδας για ΣΕΚ ΑμεΑ Αθήνας και ΕΚΕΚ ΑμεΑ Θεσσαλονίκης για το σχολικό έτος 2026-2027. Αφορά αποκλειστικά τα μέλη του μητρώου.