ΓΔ: 2124.65 -0.25% Τζίρος: 89.85 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:50:40
Ελληνική Βουλή συνεδρίαση
Φωτο: Dimitris Peristeris / SOOC

Κριτική κυβέρνησης στο ΠΑΣΟΚ για την απουσία απάντησης στα βασικά ερωτήματα

Κυβερνητικές πηγές υποστηρίζουν ότι το ΠΑΣΟΚ απέφυγε να απαντήσει στα ερωτήματα του εκπροσώπου, αφήνοντας αιχμές για δυσκολίες στο εσωτερικό του κόμματος και τη στάση του στην αντιπαράθεση.

Κυβερνητικές πηγές σχολίασαν την πρόσφατη ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας ότι το Γραφείο Τύπου του κόμματος αφιέρωσε 145 λέξεις χωρίς να απαντήσει στα ερωτήματα που είχε θέσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Οι ίδιες πηγές πρόσθεσαν ότι «πολύ δύσκολα πρέπει να είναι τα πράγματα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης», ασκώντας κριτική στη στάση του ΠΑΣΟΚ ως προς τις κυβερνητικές τοποθετήσεις.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λογότυπο ΠΑΣΟΚ νύχτα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Η Εγνατία ψηφίστηκε χωρίς τα τεχνικά και οικονομικά προσαρτήματα

Το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει ότι η κυβέρνηση ενέκρινε την 35ετή παραχώρηση της Εγνατίας χωρίς να καταθέσει τα κρίσιμα προσαρτήματα, στερώντας από τους βουλευτές ουσιαστικό έλεγχο για το τίμημα, τους κινδύνους και τις υποχρεώσεις του Δημοσίου.
Ελληνικό κοινοβούλιο συνεδρίαση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δ. Μάντζος: Λογοδοσία για υποκλοπές – Ν. Μηταράκης: Κράτος Δικαίου στη Βουλή

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για φυγομαχία, λέγοντας ότι η κυβέρνηση αγνόησε το αίτημα συζήτησης για τις υποκλοπές στη Βουλή εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών και επέλεξε να αποφύγει τη λογοδοσία.
Ελληνική οικονομία ευρώ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Υψηλό κόστος ζωής και συνεχής μείωση αγοραστικής δύναμης

Ο Τομέας Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ σχολιάζει πως, παρά τις κυβερνητικές εξαγγελίες ευημερίας, ο εναρμονισμένος πληθωρισμός στη χώρα παραμένει υψηλός, πλήττοντας νοικοκυριά και επιβαρύνοντας το κόστος ζωής, χωρίς ουσιαστικά μέτρα.
Σημαία ΠΑΣΟΚ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση πλέον συγκρίνεται μόνο με τα πεπραγμένα της

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επισημαίνει ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να επικαλείται πλέον παλαιές κρίσεις ως δικαιολογία για την οικονομία, καθώς τα στοιχεία δείχνουν στασιμότητα, απώλεια θέσης στην ΕΕ και υψηλή αρνητική αποταμίευση των πολιτών.
Δημήτρης Μαρκόπουλος Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρινάκης: Το ΠΑΣΟΚ δεν απάντησε με ποιους και πώς θέλει να κυβερνήσει

Κριτική στο ΠΑΣΟΚ για έλλειψη σαφούς κυβερνητικού σχεδίου άσκησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ενώ αναφέρθηκε και στο Άγιο Φως, τη δίκη για τα Τέμπη και τη δήλωση Φλωρίδη.
Νίκος Ανδρουλάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Πολιτική αλλαγή για σταθερότητα σε πολιτική και οικονομία

Ο Νίκος Ανδρουλάκης δηλώνει πως το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο για την πολιτική αλλαγή με ρεαλιστικό πρόγραμμα και ικανά στελέχη, ασκώντας κριτική στη ΝΔ και καλώντας τους δημοκρατικούς πολίτες να στηρίξουν το προοδευτικό σχέδιο του κόμματος.