ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:15:01
Σωκράτης Φάμελλος χαμογελαστός
Φωτο: Aris Oikonomou/ SOOC

Συναντήσεις και πολιτιστική παρουσία στο Αιγάλεω για τον Σωκράτη Φάμελλο

Ο Σωκράτης Φάμελλος συναντά τον Βάλτερ Μπάιερ για ευρωπαϊκές προοπτικές και το βράδυ παρακολουθεί την «Ανδρομάχη» στο Αιγάλεω, συνδυάζοντας πολιτική και πολιτισμό.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Φάμελλος, διαμορφώνει σήμερα, Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου, μία ιδιαίτερα σημαντική ατζέντα συναντήσεων και παρουσιών, ενισχύοντας τον πολιτικό και κοινωνικό διάλογο.

Στις 14:00, ο κ. Φάμελλος αναμένεται να πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Πρόεδρο του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, Βάλτερ Μπάιερ. Η συνάντηση θα λάβει χώρα στα γραφεία του κόμματος, γνωστά ως «Μίμης Δαρειώτης». Στο επίκεντρο των συνομιλιών εκτιμάται ότι θα βρεθούν η ενίσχυση των σχέσεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο και οι σύγχρονες προκλήσεις της προοδευτικής πολιτικής στην ΕΕ.

Το βράδυ, στις 21:00, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα παρακολουθήσει την παράσταση της «Ανδρομάχης» του Ευριπίδη στο Δημοτικό Θέατρο "Αλέξης Μινωτής" στο Αιγάλεω. Η δημόσια αυτή παρουσία του κ. Φάμελλου επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του για την πολιτιστική δραστηριότητα, αλλά και τη διαθεσιμότητά του για επαφή με ευρύτερα κοινωνικά στρώματα της πόλης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αλέξης Τσίπρας ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Καμία συναίνεση στην κυβέρνηση για αναθεώρηση του Συντάγματος

Ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κώστα Τασούλα, και επανέλαβε τη θέση του πως δεν μπορεί να υπάρξει συναίνεση για συνταγματική αναθεώρηση χωρίς σεβασμό στο Σύνταγμα από την κυβερνητική πλειοψηφία.
Κυριάκος Μητσοτάκης και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η κυβέρνηση στερείται σαφούς στρατηγικής για τα ελληνοτουρκικά

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τονίζει πως η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν απλώς επιβεβαίωσε το καλό κλίμα, χωρίς ουσιαστική πρόοδο, εντοπίζοντας έλλειψη στρατηγικής και παραλείψεις σε ζητήματα όπως το καλώδιο και τη διμερή ενεργειακή συνεργασία.
Ελληνικό Κοινοβούλιο συνεδρίαση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολομέλεια Βουλής: Εγκρίθηκαν τα πρωτόκολλα στρατιωτικής εκπαίδευσης Ελλάδας-Αιγύπτου

Η Βουλή ενέκρινε δύο πρωτόκολλα στρατιωτικής εκπαίδευσης Ελλάδας-Αιγύπτου. Υπέρ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, κατά ΚΚΕ, Νέα Αριστερά, Πλεύση· «παρών» Ελληνική Λύση, Νίκη. Ο υφυπουργός τόνισε το στρατηγικό όφελος και την ασφάλεια δεδομένων.
ΣΥΡΙΖΑ βάθρο ομιλίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ: Αρνητικό σε αντιδραστική, αναχρονιστική αναθεώρηση Συντάγματος

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, σχολιάζοντας το μήνυμα του Πρωθυπουργού, καταγγέλλει ότι πίσω από τις αναφορές σε «ασφάλεια» και «εκσυγχρονισμό του Συντάγματος» κρύβεται σκληρή δεξιά ατζέντα και η κανονικοποίηση παράνομων επαναπροωθήσεων.
Ολομέλεια Βουλής άδεια
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Εξεταστική τέλος, αλλά σκάνδαλο και συγκάλυψη μένουν

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορούν την κυβέρνηση για συγκάλυψη στο σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ, καταγγέλλοντας αποκλεισμό μαρτύρων και καθυστέρηση εγγράφων, ενώ ζητούν πλήρη διερεύνηση και απόδοση ευθυνών για τα φερόμενα πολιτικά σκάνδαλα.
Κώστας Αρβανίτης συνέδριο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αρβανίτης: Επί παραβάσει η Ελλάδα για την ενσωμάτωση της οδηγίας για αμίαντο

Ο Κώστας Αρβανίτης σχολιάζει την έναρξη διαδικασίας επί παραβάσει κατά της Ελλάδας από την Κομισιόν, λόγω της ύπαρξης αμιάντου σε δημόσια κτίρια και τονίζει την ανάγκη άμεσων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας.