ΓΔ: 2309.1 1.50% Τζίρος: 365.91 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Λογότυπο ΣΥΡΙΖΑ τραπέζι
Πάνελ συνέντευξης Τύπου με λογότυπο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία. Κατάλληλο για πολιτικά άρθρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποχαιρετά τη Λένα Σαμαρά με συλλυπητήριο μήνυμα

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για την απώλεια της Λένας Σαμαρά, τιμώντας τη συνεισφορά και το έργο της.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία εξέφρασε τη θλίψη του για την απώλεια της Λένας Σαμαρά. Με επίσημη τοποθέτηση, το κόμμα απηύθυνε συλλυπητήρια στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και την οικογένειά του, με αφορμή, όπως αναφέρεται, τον αδόκητο χαμό της κόρης τους.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εκφράζει βαθύτατα συλλυπητήρια στον πρώην Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά και την οικογένειά του για τον αδόκητο χαμό της κόρης τους Λένας», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λογότυπο ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Κάλεσμα σε Μητσοτάκη για υπεράσπιση εθνικών συμφερόντων και ειρήνης

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τονίζει την ανάγκη άμεσης εκεχειρίας στον Λίβανο και καλεί τη διεθνή κοινότητα για διπλωματική λύση. Καλεί τον Πρωθυπουργό να προωθήσει την ειρήνη, αλλάζοντας στάση και αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.
Σωκράτης Φάμελλος σε ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φάμελλος: Η κυβέρνηση υποβαθμίζει τον κοινοβουλευτικό έλεγχο και τη Βουλή

Ο Σωκράτης Φάμελλος, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, καταγγέλλει σοβαρό πρόβλημα στον κοινοβουλευτικό έλεγχο, κατηγορώντας τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνηση για αδιαφορία να απαντήσουν σε επίκαιρες ερωτήσεις, πλήττοντας τη διαφάνεια.
Σωκράτης Φάμελλος ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φάμελλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατέβει ενωμένος στις επόμενες εκλογές

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατέβει στις επόμενες εκλογές με ενωτική προοδευτική πρόταση, τόνισε ο Σωκράτης Φάμελλος, καλώντας για συνεργασία αριστερών δυνάμεων χωρίς όρους και επικρίνοντας την απόφαση του ΠΑΣΟΚ για αυτόνομη κάθοδο ως λάθος.
Λογότυπο ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Ανεπαρκή τα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επικρίνει τα νέα κυβερνητικά μέτρα ως ανεπαρκή και προσωρινά, τονίζοντας ότι δεν αντιμετωπίζουν τη ρίζα της ακρίβειας αλλά ευνοούν ορισμένους κλάδους, χωρίς επαρκή ελέγχους ή ουσιαστικό όφελος για τον καταναλωτή.
Σωκράτης Φάμελλος σε ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σ. Φάμελλος: Η κυβέρνηση παίρνει ελλιπή μέτρα για να φανεί συνεπής

Ο Σωκράτης Φάμελλος κατηγόρησε την κυβέρνηση για ταύτιση με Τραμπ και Νετανιάχου, αδράνεια στην πρόληψη πολέμου και έλλειψη εθνικής γραμμής, ενώ επέκρινε τα περιορισμένα μέτρα για τις οικονομικές συνέπειες του πολέμου.