ΓΔ: 2202.14 -0.10% Τζίρος: 389.67 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:39:41
Πλημμυρισμένη Θεσσαλική πεδιάδα
Φώτο: Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών στηρίζει πληγέντες του τελευταίου διμήνου

Σε ανακοίνωση της, η Ένωση τονίζει ότι προτίθεται να στηρίξει με κάθε πρόσφορο τρόπο τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά που έχουν πληγεί από τα καταστροφικά φυσικά φαινόμενα των τελευταίων εξήντα ημερών.

Τη στήριξή της, με κάθε πρόσφορο τρόπο, προς τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά, τα οποία έχουν πληγεί από τα καταστροφικά φυσικά φαινόμενα των τελευταίων δύο μηνών, γνωστοποίησε η Ελληνική Ένωση Τραπεζών (ΕΕΤ). Ειδικότερα, σε σημερινή ανακοίνωση της ΕΕΤ, η οποία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της, αναφέρονται ότι:

«Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών, σε συνέχεια και της από 25 Ιουλίου 2023 ανακοινώσεώς της (μετά τις πυρκαγιές), γνωστοποιεί ότι οι τράπεζες – μέλη της θα στηρίξουν και πάλι, με κάθε πρόσφορο τρόπο, επιχειρήσεις και νοικοκυριά που έχουν πληγεί από τα καταστροφικά φυσικά φαινόμενα των τελευταίων δύο μηνών. Τα μέτρα θα εξειδικευτούν άμεσα από την ΕΕΤ και κάθε μέλος χωριστά»Πολίτες και επιχειρήσεις, που επιθυμούν να υποβάλουν επείγοντα αιτήματα ιδίως σε σχέση με την εξυπηρέτηση των δανειακών τους υποχρεώσεων, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με τις τράπεζες συνεργασίας τους».

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών εδώ

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατάστρωμα πλοίου Αιγαίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κανονικά τα δρομολόγια πλοίων, μικρές καθυστερήσεις στον Αργοσαρωνικό

Κανονικά εκτελούνται τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, καθώς οι καιρικές συνθήκες βελτιώνονται σταδιακά. Η ΕΜΥ αναφέρει βορειοδυτικούς ανέμους 4-6 μποφόρ, με ριπές έως 8 στο Αιγαίο, που εξασθενούν στα κεντρικά και βόρεια.
Τράπεζα και ψηφιακά δεδομένα
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τράπεζες: Τέλος στα περιστατικά απάτης μέσω Caller ID Spoofing

Επιτυχώς εφαρμόστηκε η φραγή εισερχόμενων κλήσεων εξωτερικού σε αριθμούς τραπεζών της ΕΕΤ, εξαλείφοντας περιστατικά απάτης Caller ID Spoofing, χάρη στη συνεργασία ΕΕΤ, ΕΕΤΤ και ΕΕΚΤ από τον Ιούνιο έως σήμερα.