ΓΔ: 2366.48 -1.69% Τζίρος: 325.65 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
ασφάλιση επαγγελματία επιχειρηματία
Εικονική αναπαράσταση επαγγελματία που προωθεί υπηρεσίες ασφάλισης και προστασίας πελατών.

Νέα γενική διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών η Ε. Παπασπυροπούλου

Η Ελίνα Παπασπυροπούλου αναλαμβάνει τη νέα θέση της από 1 Απριλίου. Πρόκειται για καταξιωμένο στέλεχος με εμπειρία άνω των 25 ετών στον ασφαλιστικό κλάδο, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της ΕΑΕΕ.

Αποχωρεί η Μαργαρίτα Αντωνάκη από τη θέση της γενικής διευθύντριας της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος και το θέμα συζητήθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ένωσης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «μετά από έναν επιτυχημένο κύκλο 27 χρόνων στη γενική διεύθυνση της ΕΑΕΕ και 50 ετών συνολικά στην ασφαλιστική αγορά, ήρθε η ώρα της συνταξιοδότησης. Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ΕΑΕΕ ευχαρίστησε θερμά την κ. Αντωνάκη για την μακρόχρονη προσφορά της στην ΕΑΕΕ και το θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης.

Τη θέση της γενικής διευθύντριας της ΕΑΕΕ αναλαμβάνει από 1.4.2022 η Ελίνα Παπασπυροπούλου. Η κ. Παπασπυροπούλου είναι καταξιωμένο στέλεχος με εμπειρία άνω των 25 ετών στον ασφαλιστικό κλάδο. Απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει υπηρετήσει σε θέσεις ευθύνης στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Η κ. Αντωνάκη θα παραμείνει στην ΕΑΕΕ για διάστημα 6 μηνών από την ανάληψη καθηκόντων της νέας γενικής διευθύντριας προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή προσαρμογή».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Sarrhgeorgiou-EAEE-Asfalistikes
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αλ. Σαρρηγεωργίου (ΕΑΕΕ): «Αθόρυβη απειλή» το συνταξιοδοτικό κενό

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος Αλ. Σαρρηγεωργίου περιέγραψε ως αθορυβη απειλή το συνταξιοδοτικό κενό. Ανάγκη η επαρκής πρόσβαση στην ασφάλιση, απαραίτητη η συνεργασία ασφαλιστικών - Πολιτείας.
Κτίριο Εθνικής Ασφαλιστικής
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εθνική Ασφαλιστική: Αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου ο Γεώργιος Κώτσαλος

Νέα σύνθεση απέκτησε το διοικητικό συμβούλιο της Εθνικής Ασφαλιστικής, με πρόεδρο τον Γιώργο Κώτσαλο και τον Δημήτρη Μαζαράκη να παραμένει στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.