ΓΔ: 2152.26 3.75% Τζίρος: 255.39 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:34:00
Φώτο: Κωστής Χατζηδάκης

Ολοκληρώθηκε η διαβούλευση του Χωροταξικού νομοσχεδίου

Στη διαβούλευση -που διήρκεσε έναν μήνα -από τις 4 Αυγούστου μέχρι και σήμερα, 4 Σεπτεμβρίου- κατατέθηκαν συνολικά 1.184 σχόλια από ενδιαφερόμενους πολίτες.

Ολοκληρώθηκε σήμερα η ηλεκτρονική διαβούλευση για το νομοσχέδιο «Εκσυγχρονισμός της Χωροταξικής και Πολεοδομικής νομοθεσίας» του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, που έγινε στο πλαίσιο του opengov.gr.

Στη διαβούλευση -που διήρκεσε έναν μήνα -από τις 4 Αυγούστου μέχρι και σήμερα, 4 Σεπτεμβρίου- κατατέθηκαν συνολικά 1.184 σχόλια από ενδιαφερόμενους πολίτες. Μετά την πρόσφατη παράταση που δόθηκε στην ηλεκτρονική διαβούλευση το υπουργείο αποφάσισε να μην δοθεί νέα παράταση, διαπιστώνοντας ότι τα σχόλια ήταν επαναλαμβανόμενα και επομένως υπάρχει πλήρης εικόνα για τις παρατηρήσεις εκ μέρους των ενδιαφερόμενων πολιτών.

Ωστόσο, το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας συνεχίζει τη διαβούλευση με φορείς και οργανώσεις και παραμένει «ανοιχτό» για συζήτηση και κατάθεση σχολίων και προτάσεων μέχρι την κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σταύρος Παπασταύρου επίσημη εκδήλωση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σ. Παπασταύρου: Από το 2019 η Ελλάδα διαφοροποιεί τις ενεργειακές πηγές της

Η Ελλάδα από το 2019 επενδύει στη διαφοροποίηση ενεργειακών πηγών με έργα φυσικού αερίου και διασυνδέσεις, δήλωσε ο Στ. Παπασταύρου. Ξεκινά εντός εβδομάδας η συζήτηση στη Βουλή για έρευνες υδρογονανθράκων νότια της Κρήτης και Πελοποννήσου.
Επιχειρηματίας συζήτηση γραφείου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπασταύρου: Η ενεργειακή ασφάλεια ταυτίζεται με την εθνική ασφάλεια

Σε σύσκεψη στο ΥΠΕΝ με τον υπουργό Περιβάλλοντος συζητήθηκαν οι επιπτώσεις της κρίσης στη Μέση Ανατολή στην ενεργειακή ασφάλεια και τιμές στην Ελλάδα. Υπάρχει επάρκεια εφοδιασμού και συνεχής επικοινωνία με ευρωπαϊκούς φορείς.
Σύσκεψη υπουργείου ενέργειας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύσκεψη ΥΠΕΝ για τις τελευταίες εξελίξεις στην ενέργεια

Σήμερα στο ΥΠΕΝ πραγματοποιείται έκτακτη σύσκεψη για τις εξελίξεις στο Ιράν και την ενεργειακή ανθεκτικότητα, με τη συμμετοχή της ηγεσίας του υπουργείου, εκπροσώπων φορέων και εταιρειών ενέργειας και φυσικού αερίου.
Στέφανος Παπασταύρου ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπασταύρου: Επιφυλακή για την ενέργεια και στη Βουλή οι συμβάσεις Chevron

Ο Στ. Παπασταύρου τόνισε ότι η χώρα βρίσκεται σε συνεχή εγρήγορση για τις τιμές και τον ενεργειακό εφοδιασμό. Όπως είπε, οι συμβάσεις Chevron–Helleniq Energy εισάγονται στη Βουλή στις 5/3 και οδηγούνται προς ψήφιση στις 12/3.
Σταύρος Παπασταύρου ομιλία Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στ. Παπασταύρου: Προστατεύουμε ουσιαστικά τον θαλάσσιο πλούτο μας

Ο Σταύρος Παπασταύρου τόνισε τη σημασία προστασίας των θαλασσών και της βιοποικιλότητας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θαλάσσιων Λιβαδιών, υπογραμμίζοντας τα μέτρα και τα εθνικά θαλάσσια πάρκα για τη διαφύλαξή τους.