ΓΔ: 1389.33 1.58% Τζίρος: 45.60 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:17:31 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Pixabay

Αλλαγή ώρας: Μία ώρα πίσω τα ρολόγια τα ξημερώματα της Κυριακής

Αλλάζει η ώρα την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021 στις 04:00 τα ξημερώματα θα γυρίσουμε τους δείκτες των ρολογιών μία ώρα πίσω.

Την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου, όπως κάθε χρόνο, αλλάζει και φέτος η ώρα, γυρίζοντας τους δείκτες των ρολογιών μας μία ώρα πίσω.

Έτσι, αύριο Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021 στις 04:00 τα ξημερώματα θα γυρίσουμε τους δείκτες των ρολογιών μία ώρα πίσω.

Να σημειωθεί ότι σε καμιά άλλη ήπειρο στον κόσμο, εκτός από την Ευρώπη, δεν αλλάζει η ώρα από χειμερινή σε θερινή και το αντίθετο.

Η επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών αναφέρει:

«Σας υπενθυμίζουμε ότι, την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021, λήγει η εφαρμογή του μέτρου της θερινής ώρας, σύμφωνα με την Οδηγία 2000/84 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της EE 19/01/2001, σχετικά με τις διατάξεις για τη θερινή ώρα. Οι δείκτες των ρολογιών πρέπει να μετακινηθούν μία ώρα πίσω, δηλαδή από 04:00 σε 03:00».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Β. Κικίλιας: Θα υπάρξουν εντατικές έρευνες για τα αίτια των πυρκαγιών

Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας υπογράμμισε πως θα ερευνώνται σε βάθος όλες οι πυρκαγιές, έτσι ώστε οι υπαίτιοι να οδηγούνται στη Δικαιοσύνη και να πληρώνουν τις συνέπειες των εγκληματικών ενεργειών τους.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίες

Θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες σε Ιόνιο και Βορειοδυτικό Αιγαίο και τις θερμές ώρες στα ηπειρωτικά, με τοπικούς όμβρους στα δυτικά και νότια κυρίως ορεινά τμήματα, τοπικά ισχυροί άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο.