ΓΔ: 2569.82 1.56% Τζίρος: 262.02 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Ομπρέλα στη βροχή

Μεταβολή του καιρού με νεφώσεις, τοπικές βροχές και καταιγίδες

Από τo μεσημέρι, βροχές και καταιγίδες αναμένονται στο Βόρειο Ιόνιο και σε περιοχές της Ηπείρου, φαινόμενα που σταδιακά θα ενταθούν και μέχρι το βράδυ θα επεκταθούν στο Κεντρικό Ιόνιο και σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας.

Μεταβολή του καιρού από τα βορειοδυτικά με βροχές και καταιγίδες. Περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες. Άνεμοι με εντάσεις έως 6 μποφόρ στα πελάγη. Πιο αναλυτικά, σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες γρήγορα στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα αυξηθούν δίνοντας βροχές τοπικού χαρακτήρα κυρίως στα βορειοδυτικά. Από τις μεσημεριανές ώρες βροχές και καταιγίδες αναμένονται στο Βόρειο Ιόνιο και σε περιοχές της Ηπείρου, φαινόμενα που σταδιακά θα ενταθούν και μέχρι το βράδυ θα επεκταθούν στο Κεντρικό Ιόνιο και σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας. Στο Βόρειο Ιόνιο δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν χαλαζοπτώσεις. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 3 έως 21 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 23, στην Ήπειρο από 8 έως 27 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 7 έως 24, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 26 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 26 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 13 έως 23 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 25-26 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ και στο Ιόνιο από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις, που τις βραδινές ώρες θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί με εντάσεις 3-4 μποφόρ και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες από τις απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πλημμυρισμένος δρόμος νερού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρόδος: Σε Red Code έως 29/10 λόγω κινδύνου πλημμυρών

Η Ρόδος και τα Δωδεκάνησα τίθενται σε Red Code λόγω αυξημένου κινδύνου πλημμυρών έως 29 Οκτωβρίου. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται. Οι πολίτες καλούνται να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις και να ακολουθούν οδηγίες αρχών.
Κεραυνός στη θάλασσα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο Έκτακτο Δελτίο καιρού με ισχυρές καταιγίδες και την 28η Οκτωβρίου

Σε Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων αναβαθμίστηκε το Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εξέδωσε χθες η ΕΜΥ, και σύμφωνα με αυτό προβλέπονται βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές.
Αεροδρόμιο στο ηλιοβασίλεμα
ΔΙΕΘΝΗ

Άμστερνταμ: Ακυρώσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο λόγω θυελλωδών ανέμων

Το αεροδρόμιο Schiphol στο Άμστερνταμ ακύρωσε δεκάδες πτήσεις λόγω της καταιγίδας Boelo και των θυελλωδών ανέμων, επηρεάζοντας κυρίως πτήσεις προς ευρωπαϊκές πόλεις όπως Παρίσι, Ρώμη και Δουβλίνο, ενώ υπήρξαν και καθυστερήσεις στις αφίξεις.