ΓΔ: 1394.29 1.94% Τζίρος: 103.23 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Σεισμός 3,7 Ρίχτερ βόρεια της Αθήνας

Ιδιαίτερα αισθητός στην Αθήνα ο σεισμός

Εκ μέρους των τεσσάρων φορέων συγκρότησης του Ενιαίου Εθνικού Σεισμολογικού Δικτύου, το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών ανακοινώνει ότι σήμερα, στις 13:08 ώρα Ελλάδος, το σεισμολογικό δίκτυο κατέγραψε ασθενή σεισμική δόνηση με μέγεθος 3.7 στην κλίμακα Ρίχτερ. Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 11 χιλιόμετρα βόρεια βορειοανατολικά της πόλης της Αθήνας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, που ενδέχεται να υπάρξουν τοπικές βροχές

Θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά και τις θερμές ώρες στα ηπειρωτικά, με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα δυτικά και νότια κυρίως ορεινά τμήματα, μέτριοι άνεμοι στο Αιγαίο.
Apasxolisi, Ergasia, Job, Employment
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΓΣΕΕ: Τι ισχύει για όσους εργάζονται κατά την αργία του 15Αύγουστου

Στις ημέρες υποχρεωτικής αργίας απαγορεύεται η απασχόληση των μισθωτών και η λειτουργία των επιχειρήσεων, εκτός από εκείνες που νόμιμα λειτουργούν τις Κυριακές και κατά τις υποχρεωτικές αργίες.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκρίθηκε η πολεοδομική άδεια για το συγκρότημα κατοικιών STD3

Το κτίριο STD3, το οποίο βρίσκεται στο Ψυχικό προγραμματίζεται να έχει ολοκληρωθεί ως την άνοιξη του 2026, ενώ δίνει έμφαση στη βέλτιστη χωρική αξιοποίηση και στη δημιουργία μιας ξεχωριστής ογκομετρικής παρουσίας στην πόλη.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Β. Κικίλιας: Θα υπάρξουν εντατικές έρευνες για τα αίτια των πυρκαγιών

Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας υπογράμμισε πως θα ερευνώνται σε βάθος όλες οι πυρκαγιές, έτσι ώστε οι υπαίτιοι να οδηγούνται στη Δικαιοσύνη και να πληρώνουν τις συνέπειες των εγκληματικών ενεργειών τους.