ΓΔ: 2569.82 1.56% Τζίρος: 262.02 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Φώτο: Shutterstock

Καλός και ζεστός καιρός σε ολόκληρη τη χώρα, λίγες τοπικές νεφώσεις

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ και στο Ιόνιο από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Κατά τη διάρκεια της νύχτας προς Κυριακή βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο.

Καλός και ζεστός καιρός σε ολόκληρη τη χώρα. Τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ στο Αιγαίο. Πιο αναλυτικά, σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται καλές καιρικές συνθήκες με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις. Τις θερμές ώρες της ημέρας οι νεφώσεις στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες σε ορεινά κυρίως τμήματα της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας. Κατά τη διάρκεια της νύχτας προς Κυριακή βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 7 έως 26 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 9 έως 30, στην Ήπειρο από 11 έως 30 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 10 έως 31, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 30, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 28 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 15 έως 28, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 29-30 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ και στο Ιόνιο από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας πρόσκαιρα θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας πρόσκαιρα θα αυξηθούν, με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πλημμυρισμένος δρόμος νερού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρόδος: Σε Red Code έως 29/10 λόγω κινδύνου πλημμυρών

Η Ρόδος και τα Δωδεκάνησα τίθενται σε Red Code λόγω αυξημένου κινδύνου πλημμυρών έως 29 Οκτωβρίου. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται. Οι πολίτες καλούνται να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις και να ακολουθούν οδηγίες αρχών.
Κεραυνός στη θάλασσα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο Έκτακτο Δελτίο καιρού με ισχυρές καταιγίδες και την 28η Οκτωβρίου

Σε Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων αναβαθμίστηκε το Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εξέδωσε χθες η ΕΜΥ, και σύμφωνα με αυτό προβλέπονται βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές.
Αεροδρόμιο στο ηλιοβασίλεμα
ΔΙΕΘΝΗ

Άμστερνταμ: Ακυρώσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο λόγω θυελλωδών ανέμων

Το αεροδρόμιο Schiphol στο Άμστερνταμ ακύρωσε δεκάδες πτήσεις λόγω της καταιγίδας Boelo και των θυελλωδών ανέμων, επηρεάζοντας κυρίως πτήσεις προς ευρωπαϊκές πόλεις όπως Παρίσι, Ρώμη και Δουβλίνο, ενώ υπήρξαν και καθυστερήσεις στις αφίξεις.