ΓΔ: 2035.57 1.15% Τζίρος: 247.43 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Σύννεφα
Φώτο: Shutterstock

Τοπικές βροχές και μικρή πτώση θερμοκρασίας, ισχυροί άνεμοι σε Αιγαίο

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο βόρειοι βορειοανατολικοί με εντάσεις έως 7 μποφόρ και στο Ιόνιο από ανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ. Σε Αττική και Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις.

Τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και νότια. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά και στο Αιγαίο. Βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι με εντάσεις έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Πιο αναλυτικά, σήμερα αναμένονται νεφώσεις στα κεντρικά, ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και στο Αιγαίο με βροχές τοπικού χαρακτήρα. Αργά το βράδυ τα φαινόμενα στη Μαγνησία, στις Σποράδες, στην Ανατολική Στερεά και κυρίως στην Εύβοια ενδέχεται να ενταθούν.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 7 έως 23 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 9 έως 28, στην Ήπειρο από 12 έως 31 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 11 έως 27, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 30 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 28 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 17 έως 29 βαθμούς ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 32 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο βόρειοι βορειοανατολικοί με εντάσεις έως 7 μποφόρ και στο Ιόνιο από ανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών κατά περιόδους, κυρίως στα βόρεια του νομούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ και στα ανατολικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κεραυνός στη θάλασσα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έντονη κακοκαιρία στην Ήπειρο, κεραυνός χτύπησε στέγη στα Ιωάννινα

Σφοδρές βροχές και άνεμοι πλήττουν Ιωάννινα και Θεσπρωτία. Στους Αμπελόκηπους κεραυνός άνοιξε τρύπα σε πολυκατοικία, χωρίς σοβαρές ζημιές. Στην Κόνιτσα, αυτοκίνητο παγιδεύτηκε λόγω κατολίσθησης, οι επιβαίνοντες διασώθηκαν.
Ομπρέλα στη βροχή
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Κακοκαιρία: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σήμερα, νότιοι άνεμοι έως 8 μποφόρ

Ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες πλήττουν σήμερα πολλές περιοχές της χώρας, με νότιους ανέμους έως 8 μποφόρ και μεταφορά αφρικανικής σκόνης, ενώ τοπικά έντονα φαινόμενα θα συνεχιστούν έως το Σάββατο.
Βροχή σε ομπρέλα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολιτική Προστασία: Συστάσεις και μέτρα αυτοπροστασίας ενόψει κακοκαιρίας

Η Πολιτική Προστασία καλεί σε αυξημένη προσοχή, καθώς έντονα φαινόμενα αναμένονται στη βορειοδυτική Ελλάδα. Σε ετοιμότητα Πυροσβεστική, Περιφέρειες και δήμοι για την άμεση αντιμετώπιση προβλημάτων.
Ομπρέλα στη βροχή
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Έρχονται έντονες βροχές και καταιγίδες - Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Η ΕΜΥ προειδοποιεί για ισχυρές βροχές και καταιγίδες το επόμενο διήμερο σε βορειοδυτική Ελλάδα, κυρίως σε Κέρκυρα, Παξούς, Ήπειρο και από αύριο το μεσημέρι στη δυτική και βόρεια Αιτωλοακαρνανία.