ΓΔ: 1376.68 -1.26% Τζίρος: 8.65 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:07:08 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Theodorakis-Mikis
Φωτο: ΑΠΕ

Την Πέμπτη στον Γαλατά Χανίων η κηδεία του Μίκη Θεοδωράκη

Την Πέμπτη στον Γαλατά Χανίων θα γίνει τελικά η κηδεία του Μίκη Θεοδωράκη, το λαϊκό προσκύνημα θα ξεκινήσει στη Μητρόπολη από αύριο και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη.

Οριστικά στον Γαλατά Χανίων θα γίνει η ταφή του Μίκη Θεοδωράκη την προσεχή Πέμπτη, ενώ από αύριο στις 3 το μεσημέρι θα ξεκινήσει το λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών. Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ, το λαϊκό προσκύνημα για τον μεγάλο συνθέτη που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη, θα ξεκινήσει αύριο Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου στις 3 μ.μ. και θα ολοκληρωθεί (η πρώτη ημέρα) στις 7 το απόγευμα. Θα συνεχιστεί την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου (10 π.μ. με 7 μ.μ.) και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου (10 π.μ. με 4 μ.μ.).

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ, θα ακολουθήσει στις 3 το απόγευμα η τελετή αποχαιρετισμού. Στη συνέχεια η σορός του θα μεταφερθεί στο χωριό του, στον Γαλατά Χανίων, όπου την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου σε ώρα που θα προσδιοριστεί, στην εκκλησία του χωριού, θα ψαλεί η νεκρώσιμη ακολουθία και θα ακολουθήσει η ταφή του στο κοιμητήριο του χωριού, σύμφωνα με την τελευταία του επιθυμία. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοπέρνικος: Το 2024 θα καταστεί το πιο θερμό έτος στην ιστορία

Κατά τη διάρκεια του Ιουλίου οι καύσωνες αποτέλεσαν κοινό φαινόμενο σε αρκετές χώρες του κόσμου, με τη θερμοκρασία να είναι 1,48 βαθμούς Κελσίου πάνω από το φυσιολογικό επίπεδο της περιόδου 1850-1900.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, που ενδέχεται να υπάρξουν τοπικές βροχές

Θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά και τις θερμές ώρες στα ηπειρωτικά, με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα δυτικά και νότια κυρίως ορεινά τμήματα, μέτριοι άνεμοι στο Αιγαίο.
Apasxolisi, Ergasia, Job, Employment
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΓΣΕΕ: Τι ισχύει για όσους εργάζονται κατά την αργία του 15Αύγουστου

Στις ημέρες υποχρεωτικής αργίας απαγορεύεται η απασχόληση των μισθωτών και η λειτουργία των επιχειρήσεων, εκτός από εκείνες που νόμιμα λειτουργούν τις Κυριακές και κατά τις υποχρεωτικές αργίες.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκρίθηκε η πολεοδομική άδεια για το συγκρότημα κατοικιών STD3

Το κτίριο STD3, το οποίο βρίσκεται στο Ψυχικό προγραμματίζεται να έχει ολοκληρωθεί ως την άνοιξη του 2026, ενώ δίνει έμφαση στη βέλτιστη χωρική αξιοποίηση και στη δημιουργία μιας ξεχωριστής ογκομετρικής παρουσίας στην πόλη.