ΓΔ: 2686.2 1.75% Τζίρος: 315.94 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Φώτο: ΑΠΕ

Σεισμική δόνηση 4,3 Ρίχτερ στην ακριτική Νίσυρο

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 15 χιλιομέτρων.

Ασθενή σεισμική δόνηση με μέγεθος 4.3 στην κλίμακα Ρίχτερ κατέγραψε σήμερα, στις 16:21, το Ενιαίο Εθνικό Σεισμολογικό Δίκτυο, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Ο σεισμός έγινε σε απόσταση 343 χλμ. ΑΝΑ των Αθηνών και το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στο θαλάσσιο χώρο 19 χλμ. ΝΝΔ της πόλης της Νισύρου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

αναμμένο κερί πένθους
ΔΙΕΘΝΗ

Εκδήλωση στη Βενεζουέλα για τα θύματα των σεισμών της 24ης Ιουνίου

Περίπου 400 άτομα τίμησαν με λευκά κεριά τα θύματα των δύο σεισμών στη Βενεζουέλα, 100 μέρες μετά την τραγωδία, στον χώρο όπου κατέρρευσε συγκρότημα κατοικιών στην Καραμπαγιέδα, κρατώντας ζωντανή τη μνήμη των αδικοχαμένων.
Σεισμογράφος μετρά σεισμό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμός 4,1 Ρίχτερ κοντά στη Χαλανδρίτσα, αναστάτωση στην Πάτρα

Σεισμός μεγέθους 4,1 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 18:25 στην Πάτρα, τα Καλάβρυτα και περιοχές της Αχαΐας, με επίκεντρο κοντά στη Χαλανδρίτσα, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο και το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο.
Σεισμογράφος μετρά σεισμό
ΔΙΕΘΝΗ

Σεισμός 5,4 Ρίχτερ στη Σανλιούρφα Τουρκίας χωρίς θύματα ή ζημιές

Σεισμός 5,4 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 10:40 στο Καρακιοπρού της Σανλιούρφα, σύμφωνα με την AFAD. Έγινε αισθητός σε Συρία και Ιράκ, ενώ κάτοικοι βγήκαν στους δρόμους σε πόλεις κοντά στο επίκεντρο του περυσινού καταστροφικού σεισμού.