ΓΔ: 1440.52 0.33% Τζίρος: 51.46 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Με αίθριο καιρό και άνοδο της θερμοκρασίας ξεκινάει η νέα εβδομάδα

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 06 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα στη Θεσσαλονίκη με τη θερμοκρασία να φτάνει από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα με αραιές νεφώσεις που το βράδυ στα δυτικά θα πυκνώσουν. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις έως 5 και πρόσκαιρα στα Δωδεκάνησα τοπικά 6 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Γενικά αίθριος ο καιρός σε Μακεδονία και Θράκη, με αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κινηθεί από 04 έως 20 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αραιές νεφώσεις που τη νύχτα βαθμιαία θα πυκνώσουν στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο. Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 06 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις κατά τόπους σε Θεσσαλία, ανατ. Στερεά, Εύβοια και ανατ. Πελοπόννησο. Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά και νότια βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση οι άνεμοι. Από 03 έως 22 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Γενικά αίθριος ο καιρός σε Κυκλάδες και Κρήτη με τους ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Αίθριος ο καιρός στα νησιά του ανατ. Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα. Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα φτάσει από 08 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 06 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση οι άνεμοι.

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα στη Θεσσαλονίκη με τη θερμοκρασία να φτάνει από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Μεταβλητοί 2 με 3 και πρόσκαιρα το μεσημέρι - απόγευμα νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

kairos, kalokairi, zesti
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υψηλές τιμές θερμοκρασίας καταγράφηκαν τον Ιούνιο σε όλη την χώρα

Σύμφωνα με το δίκτυο 53 μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ), ο φετινός Ιούνιος χαρακτηρίστηκε από πολλές και συνεχόμενες ημέρες με μεγάλες θετικές αποκλίσεις θερμοκρασίας.